Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Кузмановски нели даде 3 гола? На резултати пишува 2 дека дал.:toe:
Не е меродавен сајт резултати, и јас мислам дека 3 даде колку што броев, контрата, шутот од лева страна и на крај тој шутот меѓу рогови.

Ја нема таа сила што ќе ме убеди дека Германија Русија не го наместија Х-от.

Да цркнат Буркс и МеКги да даде господ, само тие говна ме срушија

Исто се прашувам и јас.Го играв сеа на 6.5 минус ама 1.57 или имаат инфо кладилнциите дека ќе игра 60 минути или кузнај што е
Нормално кладионичарска мафија,среќа не се залетав.Прочитав дека му е замена на Мортенсен,а Мортенсен ке одмарал денес...Значи 60 минути со тие босите гарант имало контри којзнае колку пошто праат невидени грешки :D

Семејство му ебам на Сантос кој играл 1 минута и 55 секунди, таман за да ме заебе. Корен натурализиран да ти ебам јас на тебе.

Би требало, бар против Ел Еј публика (не се Лејкерс, но сепак...). Нуркиќ игра добро против Кингс, нема кој да го чува салам, 15.5 е мислам прениска граница за него овде, нема белким две вечери по ред да одигра слабо. Гасол од Мемфис се мислев исто на 15.5 плус, но подобро ми се виде кај него скокови 8.5 плус.

Јута и Сан Антонио очекувам да тепаат.

Би требало, бар против Ел Еј публика (не се Лејкерс, но сепак...). Нуркиќ игра добро против Кингс, нема кој да го чува салам, 15.5 е мислам прениска граница за него овде, нема белким две вечери по ред да одигра слабо. Гасол од Мемфис се мислев исто на 15.5 плус, но подобро ми се виде кај него скокови 8.5 плус.

Јута и Сан Антонио очекувам да тепаат.

Gasol bi trebalo lesno, nema koj da go brani, ke dobiva topki pod kosh eden kup. I Memfis ke tepa.
Klipers nemaat odbrana za Davis, ke gi napolni do poluvreme 30 ke stavi.[DOUBLEPOST=1547509553][/DOUBLEPOST]Premnogu ambiciozno :icon_mrgr:

Не е меродавен сајт резултати, и јас мислам дека 3 даде колку што броев, контрата, шутот од лева страна и на крај тој шутот меѓу рогови.
На сајтот на Златна копачка во проверка на тикет ми пишува дека е добитен:D Е сеа јас го имав и Циндрич, а таму ми ја пишува целосната добивка, а нели треба да го рачуна како коефициент 1. Ваљда на лице место ќе ми ја скратат добивката:(

Gasol bi trebalo lesno, nema koj da go brani, ke dobiva topki pod kosh eden kup. I Memfis ke tepa.
Klipers nemaat odbrana za Davis, ke gi napolni do poluvreme 30 ke stavi.[DOUBLEPOST=1547509553][/DOUBLEPOST]Premnogu ambiciozno :icon_mrgr:
Не знам што одбрана може Капела да одигра, не сум ги гледал Хјустон до толку, затоа викам поарно скокови, белким 9 ќе фати. И што и да пишеш НБА е премногу амбициозно, стално си мислам еве пак фрлам со мака фатени пари од фудбал на кошарка :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom