INDIJANEC123
Женкар, Илуватар
- Член од
- 17 март 2014
- Мислења
- 3.815
- Поени од реакции
- 6.373
То е партизирано општество.Нека не ти е.
Да знаев дека вмровски е форумов немаше да кажам за кого гласав.
То е партизирано општество.Нека не ти е.
Да знаев дека вмровски е форумов немаше да кажам за кого гласав.
Најлошо беше во предходниот мандат на СДСМ, па и до 2009...Сега е точно дека се смалува бројот на невработени, но не дека се вработуваат туку, поради пензионрањето и БЕГАЊЕТО во странство на младите и стручните кадри..Сдсм не ја искористија таа "тактика" да верглаат на тв како го намалиле невработувањето.
Што ме интересира дали ќе ги вратат кога кажаа која е реалната бројка на невработени.
Иначе тоа се користеше и претходно, можност на пријавување на еден или шест месеци, вмро вторите ги етикетира како невработени кои не бараат работа.
Не се будали ни они ни нивните спонзори да направат некакви поделби и нови граници тука.На нивните спонзори најмногу и одговара цело време да има тензија и никогаш да се нема решение за овој проблем.Колку повеќе се одоговлекува прашањето за Македонија толку полошо за нас и нашата територија.Дај не зезај,ако пропадни оваа вукојебина,најмногу ќе жалат албанците.Па во Албанија немаат вакви поволности како кај нас.Па 20 години нит струја плаќаа нит комуналии.Рамковни паразити лежат дома и земаат плата.За кое тоа обесправено малцинство бладаш не ми е јасно???
Grujo imaše podobar koncept...gi praćaše na studiranje...Најлошо беше во предходниот мандат на СДСМ, па и до 2009...Сега е точно дека се смалува бројот на невработени, но не дека се вработуваат туку, поради пензионрањето и БЕГАЊЕТО во странство на младите и стручните кадри..
Ти нели ќе си одеше од тука? Мислиш дека треба да ти е гајле за државата од која ќе бегаш?Не се будали ни они ни нивните спонзори да направат некакви поделби и нови граници тука.На нивните спонзори најмногу и одговара цело време да има тензија и никогаш да се нема решение за овој проблем.Колку повеќе се одоговлекува прашањето за Македонија толку полошо за нас и нашата територија.
ЕПТЕН СКАНДАЛОЗНО, НЕ ЗНАМ КАКО ЗА ОВА НЕ СЕ ЗБОРУВА НАСЕКАДЕ!!!111
Абе инвестиции фрчат, уште живеат во камено време , покрај море градовите се оправија но за тоа не ти е потребни нато, така да во пракса се сеуште во камено добаОва во пракса не е точно.
Види и спореди како му идеше на западнот сосед пред и по влезот во НАТО. Исто и за другите.
Јас сум отиден ама не значи дека не ми е гајле за државата во која сум живеел 18 години.Ти нели ќе си одеше од тука? Мислиш дека треба да ти е гајле за државата од која ќе бегаш?
Не се зборува бидејќи се припаѓа на опозицијата, сите медиуми што постојат во Македонија и не даваат да се прикажува на народот. А и ш.иптарите исто така контролираат голем дел. Но на се има крај, како што викаат некои. Прво ќе се почне од ш.иптарите.ЕПТЕН СКАНДАЛОЗНО, НЕ ЗНАМ КАКО ЗА ОВА НЕ СЕ ЗБОРУВА НАСЕКАДЕ!!!111
Не е од Бога не е, пратен е од американска амбасада и дип стејт специјално за да го смени името. Ама за вас нема разлика, тие се Господ за вас северни.Da zivee severna makedonija, da zivee zoran zaef praten od boga da ne vnese vo nato i eu
На клоци па да не му текне да се врати.Еве го live ни срам ни перде ни дојде на огин у Волково Прегледај го приврзокот 203009
STRAMOTAAA...Не се зборува бидејќи се припаѓа на опозицијата, сите медиуми што постојат во Македонија и не даваат да се прикажува на народот. А и ш.иптарите исто така контролираат голем дел. Но на се има крај, како што викаат некои. Прво ќе се почне од ш.иптарите.