Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Imam 24 godini i go pratam Juventus od ko ispagjase vo grupi vo Liga evropa so 6/6 nereseni. Ti mislis deka igracite pomalce se trosat da zavodat 1 0 pa da se branat i ako primat gol pak da pritiskaat ili ako vo prvo mu zakacat dva, tri gola ko od sala?
Kako be Zidan ne e takticar, kako proceni bas me interesira? Osvoi 3 liga sampioni so red, la liga, superkupovi i i spored tebe ne bil takticar. E dobro me iznasmea.
Мило ми е шо се изнасмеа барем осети како ми е кога ти ги читам постовите. Зидан освои со пола Реал во животна форма и 3049230 судиски грешки во нивна полза. Дај не ме смеј жити се, истиот муабет шо го тепаја за Пеп додека беше тренер на семоќната Барса важи за Зидан.

Војникот на @DeviAngel , Стефано Стураро ќе се врати назад во Џенова на позајмица... ако изигра одреден број на натпревари, ондак Џенова ќе мора да го откупи за 8 милиони евра.

Агентот на Ремзи ќе оди во Италија после Суперкупот за да ги потпише документите за играчот.

Таман Ремзи болницата ќе го замени Кедира болницата и ќе стане #2 најплатен играч у Јуве како што читав хехе

Според Ди Марцио, остварени се први контакти со агентот на Иско. Ако оди се по планот, на лето ќе загризиме за него...

49748565_2516581425023492_8376697553177018368_n.jpg

Според Ди Марцио, остварени се први контакти со агентот на Иско. Ако оди се по планот, на лето ќе загризиме за него...

49748565_2516581425023492_8376697553177018368_n.jpg
Според мене непотребен трансфер едино ако Кедира го напушти Јуве

Одбраната и нападот се супер покриени, ако не замини никој на лето доволен е само еден трансфер за класа играч од средниот ред. Моја желба е Френки Де Јонг.

Дали капитенската лента за Кедира при Киелини и Бонучи во игра, значи дека ќе си замине во овој трансфер период?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom