Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Prosek za poslednite 48casa 1300w trite zaedno vo Bt.Op poladno op potrosuvacka nagore.
Za dekemvri prosek 750 w/h
Sega za ovie denovi 950 w/h
Tek da ziveev Bt![]()
Abe Bitolcanki sirokogradi se ke ve zgreat ako ne uspeat klimiteProsek za poslednite 48casa 1300w trite zaedno vo Bt.
Taman e vremeto za na kafe na Sirok.Sokak
Nov stan? Jaka izolacija? Kazi malku podetalno.Препорачајте добра крима до 40-50к денари... Примена за греење се заедно на дневната соба и предсоблето. Еве го планот на станот. Што е најдоброто да се земе за овој распоред.
Локацијата за монтирање на климата(означена со црвено) е можна само на овој дел.Прегледај го приврзокот 202677
Stano e na prvi sprat. Ne e nov stano izolacija ima staveno nadoknadno plus nadvoresna od 5cm i vnatresna 5cm, novi pvc dzamovi sekade montirano. Debelinata na dzidovite bez izolacija se 30cm(25cm monti i 5cm cement) so izolacija dzidovite se debeli 40cm Od desnata strana lepe so druga zgrada a od leva ima drug stan.Nov stan? Jaka izolacija? Kazi malku podetalno.
Препорачајте добра крима до 40-50к денари... Примена за греење се заедно на дневната соба и предсоблето. Еве го планот на станот. Што е најдоброто да се земе за овој распоред.
Локацијата за монтирање на климата(означена со црвено) е можна само на овој дел.Прегледај го приврзокот 202677
losa e lokacijata na klimata ne mozes da izvedesh na dr mesto?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Поефтино греење здравје...DAIKIN FTXF50A na ovie niski temperaturi za mesec dekemvri mi potrosi 2300 den.
toa vo prosek e 74 denari na den. 419 kw za 31 den ili 13,4 kw na den. ili prosek 600w na temeratura zadadena 23 stepeni. Gream 62 m2 (ja zatvoriv detskata soba 11m2).
Najcesto ja cuvam na comfort mode so vklucen econo mode rezim na rabota. Po potreba ja stavam na night mode, bidejki e najtivka na toj rezimna rabota.
Ни таму не бива, од крајот на вратата до таванот има само 20cm, во главно кажало вратата скоро оде до плафон.Многу лошо место.
Треба над балконската врата за да дува накај дневната. Идеално би било така.