Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Op poladno op potrosuvacka nagore.
Za dekemvri prosek 750 w/h
Sega za ovie denovi 950 w/h
Tek da ziveev Bt :cool:

Препорачајте добра крима до 40-50к денари... Примена за греење се заедно на дневната соба и предсоблето. Еве го планот на станот. Што е најдоброто да се земе за овој распоред.

Локацијата за монтирање на климата(означена со црвено) е можна само на овој дел.snapshot-Mon, 07 Jan 2019 13_31_19 GMT.png

Препорачајте добра крима до 40-50к денари... Примена за греење се заедно на дневната соба и предсоблето. Еве го планот на станот. Што е најдоброто да се земе за овој распоред.

Локацијата за монтирање на климата(означена со црвено) е можна само на овој дел.Прегледај го приврзокот 202677
Nov stan? Jaka izolacija? Kazi malku podetalno.

Nov stan? Jaka izolacija? Kazi malku podetalno.
Stano e na prvi sprat. Ne e nov stano izolacija ima staveno nadoknadno plus nadvoresna od 5cm i vnatresna 5cm, novi pvc dzamovi sekade montirano. Debelinata na dzidovite bez izolacija se 30cm(25cm monti i 5cm cement) so izolacija dzidovite se debeli 40cm Od desnata strana lepe so druga zgrada a od leva ima drug stan.

Локацијата за монтирање на климата(означена со црвено) е можна само на овој дел.Прегледај го приврзокот 202677

losa e lokacijata na klimata ne mozes da izvedesh na dr mesto?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Многу лошо место.

Треба над балконската врата за да дува накај дневната. Идеално би било така.

DAIKIN FTXF50A na ovie niski temperaturi za mesec dekemvri mi potrosi 2300 den.
toa vo prosek e 74 denari na den. 419 kw za 31 den ili 13,4 kw na den. ili prosek 600w na temeratura zadadena 23 stepeni. Gream 62 m2 (ja zatvoriv detskata soba 11m2).
Najcesto ja cuvam na comfort mode so vklucen econo mode rezim na rabota. Po potreba ja stavam na night mode, bidejki e najtivka na toj rezimna rabota.

DAIKIN FTXF50A na ovie niski temperaturi za mesec dekemvri mi potrosi 2300 den.
toa vo prosek e 74 denari na den. 419 kw za 31 den ili 13,4 kw na den. ili prosek 600w na temeratura zadadena 23 stepeni. Gream 62 m2 (ja zatvoriv detskata soba 11m2).
Najcesto ja cuvam na comfort mode so vklucen econo mode rezim na rabota. Po potreba ja stavam na night mode, bidejki e najtivka na toj rezimna rabota.
Поефтино греење здравје...

Многу лошо место.

Треба над балконската врата за да дува накај дневната. Идеално би било така.
Ни таму не бива, од крајот на вратата до таванот има само 20cm, во главно кажало вратата скоро оде до плафон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom