Фан Клуб: Интер

Ваквите трансфери како Робен, Годин, Ешли Јанг и останатите 30+ играчи кои доаѓаат без оштета треба да се сфатат како алтернативи и проширување на составот, кој под итно мора да го напуштат играчи ко Ранокија, Кандрева, играчи кои и да влезат замена од клупа, очекуваш само лошо од нив. И не може некој да ми каже дека е исто да го гледам Кандрева да се спрема за во игра и Робен. И 10 минути по утакмица да игра ќе биде покорисен од овој идиотов.

И на крај Савич ќе ви го пуштиме наместо Годин ем помлад ем реунион балкан со Врсаљко, Перо, Броз :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

@VardarVoSrceto
Не велам дека е екстра играч јас.Само правиш како да Годин 100% ќе се вклопи во тимов и ќе е играчиште,а доага од др лига.А за шпицови од 50-60кк викаш дека немал отакви добри итн.Па затоа ти го дадов за пример Запата.Дека 100пати поверојатно е да се вклопи играч кој што е добар во Сериа А,отколку играч кој што можеби е поквалитетен ама доаѓа од др лига.

Абе брат не бладај жити се, Запата полесно ќе се вклопел од Годин. Ако сакаш Годин стај го и во Јурумлери исто ти е, сегде ќе се вклопи пошо е сува класа од штопер, со години меѓу најдобрите штопери во свет.

Мур ја одбил Бенфика, чекал понуди од Интер и Реал.
Ме копка. :rolleyes:

Не можи да е полошо од Спалети бе...

Не се менува тренер на сред сезона, а на лето нека донесат кого сакаат.

На Ранокија му истекува договорот и Миранда не добива премногу шанси, затоа го носат Годин за ротација.

Плеј не најдовме уште?

Абе брат не бладај жити се, Запата полесно ќе се вклопел од Годин. Ако сакаш Годин стај го и во Јурумлери исто ти е, сегде ќе се вклопи пошо е сува класа од штопер, со години меѓу најдобрите штопери во свет.
Муабетов е дека побрзо би се стопил Икарди од Шкриниар.Во секое време.
Тоа Бонучи од Јуве во Милан трансфер направи и тоа во иста лига па се загина не па од друга лига.
Одбранава не треба да се чепка,ако треба и Икарди нека се стопи.

Мене не ми се јасни муабетиве, да се жртвува овој или оној, за што ? :)
Oни не жртвуваа играчи кога беа пред просјачки стпа, сеа ќе жртвувале кога се тргаат и од ффп стегите. Од кај па тоа дека мора некој да се жртвуел стварно не ми е јасно од кај искочи тој муабет.
Нормални се овие муабети кога се у прашања новите договори, нарочито кога ќе има осетно покачување, од една страна го имаме скринијар, па едно 10 години у него играње на превисоко ниво, од друга икарди, стекот објасни што и како, башка моментално једини суперстар кај нас што им носи пари и на маркетиншки план.

Не треба воопшто никаков муабет да се праи за давање на овие двајца, ако сакаме да гледаме во иднина шампионски интер, главни фрагменти треба да се овие од креацијата на тој шампионски костур у екипава, једино да се дадат ако инсистираат на тоа, тука веќе ништо не може клубот, ама у било која друга варијанта у никој случај, без разлика на понудите.

Има низа играчи од кои може све на све да се земе над 60м евра, и тоа е тоа, весино, марио, барбоса, кандрева, дамбросио, гаљардини и пар други, сеедно. Тоа дека ќе се интересни за останатите големи клубови икарди и скринијар е нормално, и нормално е и у една таква ситуација, покрај нивните игри и значење за тимот, и ова да е дополнутелен стабилен аргумент на нивните агенти за нови договори и поише пари. И клубот мора да одговори позитивно тука, не баш тоа што го бараат, али да се најде некој, што би рекол хорхе, разумен компромис и истите да се продолжат.

Муабетов е дека побрзо би се стопил Икарди од Шкриниар.Во секое време.
Тоа Бонучи од Јуве во Милан трансфер направи и тоа во иста лига па се загина не па од друга лига.
Одбранава не треба да се чепка,ако треба и Икарди нека се стопи.

Пошо Бонучи никогаш не ни бил подобар од тоа што го изигра во Милан. Јер ако мислиш дека одбраната на Јуве е добра ради него, глеј што му напраи Дуван последнава утакмица и ќе праиме пак муабет.

Пошо Бонучи никогаш не ни бил подобар од тоа што го изигра во Милан. Јер ако мислиш дека одбраната на Јуве е добра ради него, глеј што му напраи Дуван последнава утакмица и ќе праиме пак муабет.
Ами нели Дуван слаб е? :D

Ами нели Дуван слаб е? :D
Брат дуван ти е мидтејбл играч никако не смее да биде прва опција во екипа што брка титула. Лесно е да играш во такви тимови ко аталанта. Да вредеше нешто немаше наполи пет години по позајмици да го шетаат при повреден Милик.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom