- Член од
- 20 август 2015
- Мислења
- 26
- Поени од реакции
- 26
Која е апликацијава што ја користиш??Прегледај го приврзокот 202569 Прегледај го приврзокот 202570
А и aecivo од 2015 та супер се покажа и докажа Прегледај го приврзокот 202571
Димитри, добре дојде пак на темава... се појавуваш во поларни зими! ха-хахаха или сум пропушил можеби во меѓувреме... ако добро се сеќавам Хаиер Тундра 3,5kW..... и имаше постирано онаа прекланската поларна зима на голем минус потрошња и греење.... https://forum.kajgana.com/threads/Најекономично-греење-затоплување.39011/page-764#post-7939815 ... како си задоволен сега на минусиве со Тундрата по 2-3 год како ја користиш? Го задржа ли капацитетот и квалитетот по 3та или 4та сезона користење!?... Беше тоа модел од 3,5kW или грешам? Потсети не колкав простор грееш со Хаиерот!?.... Виваксот ОнОф е или инвертер!? Ако е on-of како ја тераш на овие “подебели“ минуси?Прегледај го приврзокот 202569 Прегледај го приврзокот 202570
А и aecivo од 2015 та супер се покажа и докажа Прегледај го приврзокот 202571
i nemozam da razberam so ima vrska povrsinata so to kolku dava na izlez temperatura.
Блиску си.Би рекол 3.9 киловати со цоп 4.8На @micko88 FH35VE денес сигурно му паднала од 5 на 4.7 cop.
@SportageKako sho e vooruzhen so kameri I tristakatanci mozi I povisok cop da izvaj nisto cudno za mene bar. Mene ova seto mi e cudno ili jas nesto gresam so tekstov ili pak eurovent testira vo garazhi ili nesto sosema treto.
Вечерта на isave 21 степен во 3 брзина.Ajde Bitolcani korisnicki iskustva slusam nokta bila ladna -21 kako klimive na ladnovo trosea li ,ve zagreaja li?
Димитри, добре дојде пак на темава... се појавуваш во поларни зими! ха-хахаха или сум пропушил можеби во меѓувреме... ако добро се сеќавам Хаиер Тундра 3,5kW..... и имаше постирано онаа прекланската поларна зима на голем минус потрошња и греење.... https://forum.kajgana.com/threads/Најекономично-греење-затоплување.39011/page-764#post-7939815 ... како си задоволен сега на минусиве со Тундрата по 2-3 год како ја користиш? Го задржа ли капацитетот и квалитетот по 3та или 4та сезона користење!?... Беше тоа модел од 3,5kW или грешам? Потсети не колкав простор грееш со Хаиерот!?.... Виваксот ОнОф е или инвертер!? Ако е on-of како ја тераш на овие “подебели“ минуси?
Патем, среќни празници... и големо фала, меѓу другите и твоите постови ми помогнаа во избор за Тундра 3,5ка која ја користам и јас за греење... еве втора сезона!
Без да навлегуваме во непотребни конфронтации мило ми е што те грее Аецито..Јас сум тој што имаше негативни критики за таа клима бидејки ја имам,ме интересира како се однесува за време на дефрост дали работи вентилсторот уште и тоа со перките сеуште долу и се чуствува дување на ладен воздух,мислам дека и кога ќе почне да се одмрзнува саќето сеуште дува...Како и да е ќе треба да снимам видео за ова!!Од време на време го читнувам форумов не мислам да се конфронтирам како што прават некои членови. Греам 90 квадрати стан градба 80 сетите со два инвертера 3.5 kw aeci и tundra . Aecito ако се водиш по форумов е катастрофа, јас сум премногу задоволен од истиот си ја постигнува зададената тепература без разлика какви се временските прилики да напоменам има smart defrost ima ifeel ima ionizator wifi и најбитно грачи на кондензат и комресор. За цената во 2015 та кога го купив 500 евричи без монтажа. Ги оправдал и мислам дека е отплатен со заштедата на струја,си работи како од салон да е донесен.За tundrata би кажал дека според мене и фали само wifi контрола , забораив да кажам дека имам и мало бебе без други пропратни грејни тела Среќна нова година и божиќни празници на сите членови на форумов.
ja mislam da si ja ostavish na temperaturata koja ja zadavash za preku den eventualno stepen pomalceНавечер кога ја оставам да одржава да речиме на 20 степени.
Подобро е да ја оставам на 2 или 3 фан?
Во собата не се користи за спиење.
Корисник на Хансол -30 без проблеми на -21 топ на сетирана 23ти 21.6-21.8 држи внатрешна температура на 6м од клима ,.задоволенAjde Bitolcani korisnicki iskustva slusam nokta bila ladna -21 kako klimive na ladnovo trosea li ,ve zagreaja li?