Најекономично греење и ладење

Член од
25 февруари 2018
Мислења
209
Поени од реакции
200
Ti se slusas li sto zboris ili samo da kazes nesto na brzina. nekoj like da lapnes od drugarcinjava tvoi.
Kakvo strucno mislenje dade...katastrofa.
Ajde ako si tolku spremen da testirame dve klimi vo ist cenov rang , Gree so koja sakas Mitsu/Teshiba/Daikin, vo ista prostorija i da te vidam posle sto ke kazes.[DOUBLEPOST=1546173921][/DOUBLEPOST]
Ti izleda sam si delis komplimenti. Toa e toa sto go zboram, PRESTANETE SO NAVREDI.
ja sum spremen da ja dadam mojata klima za sporesba so gree klima poskapa za 10000 od mojata, pa da vidime togash shto kje zborite...

Sent from my iPhone using Tapatalk

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
TI Vlavot li go smetas za merodaven.....hahahaha.
Daj kade , koga, sakas da testirame , ke gi vikneme i najglasnite na forumov i ke vidime koj e koj, sto vredi sto nevredi.
Мерењето не е од Влавот, не одговараат мерењата па ќе ја избехнуваш темата?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Член од
8 ноември 2017
Мислења
2.532
Поени од реакции
2.830
Мерењето не е од Влавот, не одговараат мерењата па ќе ја избехнуваш темата?

Ti da ne si mu portparol na nekoj tuka.....hahahhaa. Ubavo vi kazav, kazete kade / koga, test podobar od toa nema.

Член од
23 ноември 2016
Мислења
525
Поени од реакции
511
Ti se slusas li sto zboris ili samo da kazes nesto na brzina. nekoj like da lapnes od drugarcinjava tvoi.
Kakvo strucno mislenje dade...katastrofa.
Ajde ako si tolku spremen da testirame dve klimi vo ist cenov rang , Gree so koja sakas Mitsu/Teshiba/Daikin, vo ista prostorija i da te vidam posle sto ke kazes.[DOUBLEPOST=1546173921][/DOUBLEPOST]
Ti izleda sam si delis komplimenti. Toa e toa sto go zboram, PRESTANETE SO NAVREDI.
Pak ke prasam,kade e navredata? Boldiraj

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.961
Поени од реакции
8.156
Daj kade , koga, sakas da testirame , ke gi vikneme i najglasnite na forumov i ke vidime koj e koj, sto vredi sto nevredi.
Чекај малку.. Еве има два тестови на маса. Сега изговорот е Влавот не бил меродавен?? Сериозно?? Кој е меродавен?? Четвртиот профил на Стрелец??

И типот што тестира со Митсу нема врска ни со Влавот ни со Стрелец ни со Дрле. Тука се само собрани тестовите.

Убаво си се криете со бројки. Секое вакво излагање ви носи негативни поени за климите. 2.7кв за 58 степени.

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
Ti da ne si mu portparol na nekoj tuka.....hahahhaa. Ubavo vi kazav, kazete kade / koga, test podobar od toa nema.
Ете ти мерења, дај да видиме која е подобра за парите. Сакам да купам клима ... ова ќе биде добар тест и насока што да купам

Член од
18 април 2014
Мислења
373
Поени од реакции
678
Друже, видеата се од ваш продавач и рандом дечко што решил да сподели искуство.

Јас само ги споив и споделив фактите за да бидат појасно видливи.

Подобар тест од овој амин.

Работава е кристално јасна.
Амбер е топла клима, моќна исто како и FH, но го прави тоа со дупло повеќе трошење на електрична енегија.

Член од
8 ноември 2017
Мислења
2.532
Поени од реакции
2.830
Чекај малку.. Еве има два тестови на маса. Сега изговорот е Влавот не бил меродавен?? Сериозно?? Кој е меродавен?? Четвртиот профил на Стрелец??

И типот што тестира со Митсу нема врска ни со Влавот ни со Стрелец ни со Дрле. Тука се само собрани тестовите.

Убаво си се криете со бројки. Секое вакво излагање ви носи негативни поени за климите. 2.7кв за 58 степени.
Ti izgleda nemozzes da zapomnis sto zboram, TEST VO ZIVO , IST PROSTOR , DVE KLIMI , I SITE NA KUP....TI/MURTO....KOJ SAKA.[DOUBLEPOST=1546174777][/DOUBLEPOST]
Друже, видеата се од ваш продавач и рандом дечко што решил да сподели искуство.

Јас само ги споив и споделив фактите за да бидат појасно видливи.

Подобар тест од овој амин.

Работава е кристално јасна.
Амбер е топла клима, моќна исто како и FH, но го прави тоа со дупло повеќе трошење на електрична енегија.

Koga ke gi stavime vo ist prostor ke vidime sto e sto, ima li tuka nesto nejasno.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.961
Поени од реакции
8.156
Ti izgleda nemozzes da zapomnis sto zboram, TEST VO ZIVO , IST PROSTOR , DVE KLIMI , I SITE NA KUP....TI/MURTO....KOJ SAKA.[DOUBLEPOST=1546174777][/DOUBLEPOST]
Koga ke gi stavime vo ist prostor ke vidime sto e sto, ima li tuka nesto nejasno.
Што има врска колкава е собата кога е изладена. Гледаш ли дека двата тестови се во изладени соби пуштени да бркаат температура. Едната троши 1.8кв за да даде 58 степени на издув, другата 2.7кв. Што има да разносуваш да разместуваш!!!

Член од
8 ноември 2017
Мислења
2.532
Поени од реакции
2.830
donesija i hansol 5.5 pa da ve nema od forumov

Hahahahah, a be , kakva histerija ste. Cudo nevideno.....[DOUBLEPOST=1546174964][/DOUBLEPOST]
Што има врска колкава е собата кога е изладена. Гледаш ли дека двата тестови се во изладени соби пуштени да бркаат температура. Едната троши 1.8кв за да даде 58 степени на издув, другата 2.7кв. Што има да разносуваш да разместуваш!!!
Izgleda nema da vi odgovara vakov test, jasno e i zosto.

Kajgana Shop

На врв Bottom