Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не покажаа желба за победа цели 90 минути, нека се радуваат на резултатот. Брајтон е екипата што треба да жали.

Како можевме да не победиме, буквално шансаа немаа, шут немаа Брајтон, овие два бода изгубени се само и само на Емери, ужасен менаџмент, ужасна игра, се е ужас, а не чека потоп у недела, мртвиот Јунајтед ќе ни биде три бода само зад нас кога ќе не опаша Ливерпул убаво.

У курац нека идат сите

Ова второ полувреме беше преголем очобол, глава ме заболе. Секој бар малку поквалитетен тим ќе не казнеше за ваквава мизерија од игра, прелошо...

Не заслужува Емери пцуење,така ми рече еден член еднаш.Ако замижуваме на сите бедни потези што ги влече,тогаш да.
Да си бидеме на јасно,доколку не му се обезбеди буџет џабе ќе го пцуеме што нема титули,ама ако и му се даде буџет,а влечи вакви бедни потези тогаш пак нема да помирисаме нешто.

Не заслужува Емери пцуење,така ми рече еден член еднаш.Ако замижуваме на сите бедни потези што ги влече,тогаш да.
Да си бидеме на јасно,доколку не му се обезбеди буџет џабе ќе го пцуеме што нема титули,ама ако и му се даде буџет,а влечи вакви бедни потези тогаш пак нема да помирисаме нешто.

Да му се дадат 100-150 милиони на лето, ако до наредниот Јануари не покаже резултати (и по место на табела и по игра на терен) тогаш шут карта.

Пцуј колку сакаш сега.[DOUBLEPOST=1545852187][/DOUBLEPOST]Највеќе ме изнервира што го извади Лаказет. Минатата утакмица го разбрав на 2-1, сега на 1-1 со копачкава екипа,не! Ради него е поразот. И да, доста е од Гендузи, вајда и тоа ќе го увиди.

Многу сум изнервиран, мислам дека со оваа утакмица ги изгубивме шансите за топ4 (знам дека моментално сме четврти). Но немаме играчи, немаме квалитет, нема пари за транфери (односно има ама не му се даваат) а имаме гостувања на Енфилд, Етихад и каде и да играат оние гомнарите комшиски.
Ако после утакмицата со Сити во февруари сме 6 и више бодови од четврто, треба да ја баталиме лигата и да видиме дали стварно Емери е мајстор за ЛЕ.

@Gazpapir Од дамна е за пцуење,само што ти и многу други замижувавте бидејќи имавме какви такви резултати.
Со Ливерпул мора победа,колку и да изгледа невозможно од денешна перспектива.Без Озил и Лаказет,со Џака на штопер имаме сигурни 3 бода.:)
Боже мили боже...

@Gazpapir Од дамна е за пцуење,само што ти и многу други замижувавте бидејќи имавме какви такви резултати.
Со Ливерпул мора победа,колку и да изгледа невозможно од денешна перспектива.Без Озил и Лаказет,со Џака на штопер имаме сигурни 3 бода.:)
Оти е за пцуење од дамна?
ти шо очекувања имаше од овој тим, лагано топ4 да фатиме, со очај дефанзива и 0 крилни играчи во тимот, со играчи ко Озил,Мики и Ивоби кои се во ПМС по еден месец.

Десен бек ни е мртвило позиција, Лихштајнер, Мејтлајнд Нејлс, кои денес се натпреваруваа кој е покатанстрофален, Џенкинсон што е канта и повредениот Бељерин, кој и кога би се вратил би бил добро крило, но не знам дали би бил доволно добар бек за дефанзивни задачи. Цел ростер сврти го, повредени или неповредени, нас очајно ни треба десен бек again

Оти е за пцуење од дамна?
ти шо очекувања имаше од овој тим, лагано топ4 да фатиме, со очај дефанзива и 0 крилни играчи во тимот, со играчи ко Озил,Мики и Ивоби кои се во ПМС по еден месец.

Колку време веќе се лигави со Лаказет и Џака?За Озил,Ивоби и Мичи не ми се отвара темата повторно.Еве денес чист пример како не коштеа тие потези,а не е прв пат,само што ти замижуваше често.Си кажав убаво јас,не можам да очекувам титула без инвестирање,но со вакви потези какви што влече нашиот тренер тешко до топ 4,а за тоа имаме квалитет.
Бај д уеј,уште го чекам фамозниот пресинг каков што најавуваше.Поминаа 6 месеци.
Се надевам дека приказната со Емери ќе биде слична како со Клоп,само гледам 2 проблема.Емери не е квалитетен тренер како Клоп и Арсенал ќе дава големи пари како Ливерпул за трансфери никогаш,па ни тогаш.

Од друга страна, во рок од година дена потрошија 110 милиони евра на два напаѓачи.

Венгер после 5 катастрофални сезони не беше за пцуење, ама Емери после 6 месеци одамна бил за пцуење...

Океј :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom