Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
,,,OK e,a vo sitimol imaat i neshto popust,,Дали FOSSIL е OK марка за накит или бижутерија е?
Во делот на саати се на некоја средина на квалитет кај fashion саати, а накитот им е stainless steal можда имаа и нешто со родиум, не е бижутерија ама не е ни хај енд накит, ако планираш да потрошиш 200+евра за фосил во сосетството(читај Грција) мислам дека можеш да најдеш нешто со полускапоцеби камења (топаз, рубин, или аквамарин) за слична цена ако ти е за понежниот пол секако.Дали FOSSIL е OK марка за накит или бижутерија е?
Помош за поклон за жена за роденден (47 год)?![]()
Јас мислам дека најдобро е тава или сервис филџани за кафе. Предходниот предлог не ми се допага, бидејќи секоја домакинка дома има миксер, а тави и филџани секогаш недостасуваат.Помош за поклон за жена за роденден (47 год)?![]()
Heater /бокал за греење вода, околу 1000 денари се. Може да делува дека не е толку потребен, ама штом еднаш го имаш после не можеш без негоПомош за поклон за жена за роденден (47 год)?![]()
Дали FOSSIL е OK марка за накит или бижутерија е?
,,,ne mu ja misli mnogu,,chasovnik fossil,so pristojna cena ke zavrshi rabota,,,Помош за поклон за жена за роденден (47 год)?![]()
Мали сиви батерии има еден куп. Земи си ја направата и отиди на Зелен пазар или бит пазар кај саатџиитеТакви сиви мали округли батерии како за саат дали има некаде во Сити Мол?
Зелен пазар обично одат 30-50 денари парче, а ако имаш низ дома повеќе работи со ист тип на такви батерии, порачај си од алиекспрес за во иднина, 10 батерии јас ги зедов околу евро и пол.Такви сиви мали округли батерии како за саат дали има некаде во Сити Мол?
Помош за поклон за жена за роденден (47 год)?![]()
Ако ова нешто ти помогнекаде можам да купам апарат за кафе како во кафич за домашна употреба ? и ако има некаде колку чини од прилика