Се слишнав со менаџерката на ИЦС ГРУП. Ми кажа дека А моделот го немаат повеќе и дека веке нема да го произведуваат бидејќи ДАИКИН го раскинал договорот со компанијата што го произведувала изменувачот за А моделот.
Сега на Сенсирата затоа носи нова назнака т.е Б бидејки има друг изменувач и малку е поголема надворешната единица. Ми рече дека во перформанси е иста и дека еуровентот би требало да излезе за 1-2 месеца. Инаку А моделот веке го немаа со месеци. На почетокот на 2018 година го имале само А моделот,а потоа секоја наредна пратка што им стигала била со назнака Б.
Исто така ми кажаа дека нема да го има А моделот веке и нема можност ни пак да се порача.
Во прилог ми ги испрати деталните карактеристики за RXF50B.
Колку е точно ова не знам...[DOUBLEPOST=1545071815][/DOUBLEPOST]Се слишнав со менаџерката на ИЦС ГРУП. Ми кажа дека А моделот го немаат повеќе и дека веке нема да го произведуваат бидејќи ДАИКИН го раскинал договорот со компанијата што го произведувала изменувачот за А моделот.
Сега на Сенсирата затоа носи нова назнака т.е Б бидејки има друг изменувач и малку е поголема надворешната единица. Ми рече дека во перформанси е иста и дека еуровентот би требало да излезе за 1-2 месеца. Инаку А моделот веке го немаа со месеци. На почетокот на 2018 година го имале само А моделот,а потоа секоја наредна пратка што им стигала била со назнака Б.
Исто така ми кажаа дека нема да го има А моделот веке и нема можност ни пак да се порача.
Во прилог ми ги испрати деталните карактеристики за RXF50B.