NBA Фантази I сезона 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Која екипа ќе биде победник оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    12
  • Гласањето е завршено на .
Како сте задоволни од првиве две недели и драфтот момци?
Мене за сеа единствена грешка ми е што го драфтував Браун место Лавин а се двоумев до крај и на крај пошто неќев да ризикувам зареди повредата што ја имаше го одбрав Браун.Другите ми се on fire и немам простор да соберам и од слободниве играчи а имам пикирано 3,4 и плус Дедмон го собра некој и вчера над 30 донесе...

Фулц, Кузма, Тејтум, Амину ал Фарух сум расположен да ги трејдам.
Ичекувам понуди.

Momci da ne znae nekoj sto e so bagov neznam dali vi se ima deseno vaka.20 poena na Ibaka ne gi vnesuva...Valjda nema da izgubam za tie 20 poena :pos:
123.png

Расположен сум да го трејдам Anthony Davis ако некој е заинтересиран, малце да ја раздвижиме лигава, замре некако :)

Одлично, започна период на повреди...

Расположен сум да го трејдам Anthony Davis ако некој е заинтересиран, малце да ја раздвижиме лигава, замре некако :)
Треба пола екипа да ја понудам за Ентони Дејвис и таа ќе биде реално недоволна :pos:

Нема шанси да сум толкав малер...Лонзо аут, оладипо го чекав од повреда и пак аут до крај сезона и како цреша на тортата рендл...

Ептен ја мразам игравa :D

Почнувам 3-0 (слично ко лани кога почнав 4 или 5-0) па лагано губам милијарда мечеви и БУКВАЛНО третина од ростерот ми се повреди на пар недели

И после тоа уште у Јануари немам шанса за плејоф

И лани вака се накурчив....и годинава исто..

ццц каква игра еј....

Od godinava mislam deka 10 idat vo plejof.Tolku e od trkata sea samo koj so kogo ke se pozicionira.
15-2 regular season champ :roker:

Ептен ја мразам игравa :D

Почнувам 3-0 (слично ко лани кога почнав 4 или 5-0) па лагано губам милијарда мечеви и БУКВАЛНО третина од ростерот ми се повреди на пар недели

И после тоа уште у Јануари немам шанса за плејоф

И лани вака се накурчив....и годинава исто..

ццц каква игра еј....

14 од 18 тима се сеуште во игра, далеку е од завршена трката...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom