NBA Фантази I сезона 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Која екипа ќе биде победник оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    12
  • Гласањето е завршено на .
8 екипи играат плејоф само така?

Не, 10 играат плејоф, како што и договоривме на стартот на сезоната (тоа значи дека првите, првото коло ќе се слободни). Еве како изгледа распоредот во плејофот (сега го извадив од сетинзите)

upload_2019-2-13_21-2-7.png

Не, 10 играат плејоф, како што и договоривме на стартот на сезоната (тоа значи дека првите, првото коло ќе се слободни). Еве како изгледа распоредот во плејофот (сега го извадив од сетинзите)

Прегледај го приврзокот 204601
Забораив дека беа 10, убеден бев дека само осум играат плејоф :facepalm:

Плејофот од ноќеска официјално почна. Жестока битка до последен момент се биеше за кој ќе влезе. Оние што не успеаа, повеќе среќа идната година, другите - со среќа до титула :)

Sea najde Ibaka boksovi da mava mu ebam crnjoto :pos: Ke bide pekol duelov...

Секако на "гол разлика" не влегов во плејоф :ROFLMAO:

Ако ништо друго барем прв во село да сум на крај на лигава не ќе е лошо :/

So e rabotava so gi izbacuva igracite ovoj?
Inace HARDEN majstoreee :uzi:

Finals are set :duel:
Portland dosta ti se 2 tituli vreme e za prvata na NYK :kruna:

Не ми е доста :D али ти си фаворит.. мислам еднаш игравме финале(или полуфинале беше)

Тесно испадна бе Санџоку.. Ваљда Букер ќе ти се смири малку.. и Галинари не е лошо да го одмори глуждот теба да биде здрав за плејоф :D

Иначе ко тебе Нуркич шо ти се повреди исто и мене Каваи ко да ми е повреден, втора по ред го чуваат баш у финалната недела :facepalm:

Мн жустро ке биде до крај се може да испадне.Нуркич да али ме стигнаа повредите конечно на Бродгон, Хардавеј, Ричардсон и Денис Смит за плејофов пошто замените мувли ми испаднаа финалната поради распоредот лош... Калдвел поуп што го избацив претходната недела може да ми е клучен потег за шиткање на титулата. Букер и Харден 50+ ми требаат за крај :D

062618_mvp.jpg

trophy_first.svg

:kruna:

Честитки и од мене :) Long time coming!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom