Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ДаИ за 1/8- финалево беше правилото да неможат да се паднат од иста држава противници?
Зошто мислите дека "се перам"? Јас уште стојам на ставот дека стартот од ВВД беше заслужен жолт (со мене се согласуваат и неколку Островски судии, кои стартот на Ван Дајк го окарактеризираа како "unlucky" и дека не бил за црвен). Само ви кажувам старт кој е по дефиниција старт за црвен (нема врска дека беше над Гомез, можеше да биде и над играч на Плзен, истиот ќе го постирав).
Okej ama jas zboram za navivaci na Liverpul, site znaeme deka e mega jak i nikoj ne go negira toa ama nema potreba da mu se naogjaat opravduvanja za ovoj glup poteg vcera za koj trebase da dobie crven karton.Дечко, сите се палиме на ВВД, сите викаме дека е мега јак, не само навивачи на Ливерпул![]()
Ако е форс, во ред, заслужува ремпејџ Томи за глупостиве ама ако си сериозен, погледни го стартот и ќе видиш дека играчов на Ајакс не ја допира топката, што по дефиниција прави стартот да не биде ист.Анлаки старт на Вебер,чист жут картон.
Прегледај го приврзокот 201151
Жими кур е јак.Дечко, сите се палиме на ВВД, сите викаме дека е мега јак, не само навивачи на Ливерпул![]()
Ја допре топката,скриншотот е кога го мава со копачка на зглоб.Ако е форс, во ред, заслужува ремпејџ Томи за глупостиве ама ако си сериозен, погледни го стартот и ќе видиш дека играчов на Ајакс не ја допира топката, што по дефиниција прави стартот да не биде ист.
Ние и лани го добивме најлесниот и најпосакуван противникПорто - Јунајтед една од двојките .