UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Ете и црвен за Ајакс, ЧИСТ исто. Сличен фаул како оној вчера, на зглоб.
1:1

...

2:2[DOUBLEPOST=1544651339][/DOUBLEPOST]Море сречковци :D[DOUBLEPOST=1544651632][/DOUBLEPOST]@STEALTH на апарати :D

Последно уредено:
И за 1/8- финалево беше правилото да неможат да се паднат од иста држава противници?

Зошто мислите дека "се перам"? Јас уште стојам на ставот дека стартот од ВВД беше заслужен жолт (со мене се согласуваат и неколку Островски судии, кои стартот на Ван Дајк го окарактеризираа како "unlucky" и дека не бил за црвен). Само ви кажувам старт кој е по дефиниција старт за црвен (нема врска дека беше над Гомез, можеше да биде и над играч на Плзен, истиот ќе го постирав).

Tomi daj ne se blamiraj brat ama seriozno, start za cist crven e toa na Vad Dijk i cao prijatno, ni ti ni trojca sudii od ostrovot so koi najverojatno ste imale skype call i ste prodiskutirale za startot uz popladnevno kafe denes ne ste u pravo i ispagjate i povekje od smesni koa barate i vlecete paraleli samo kolku da go opravdate toj nevnimatelen i glup start, a ne znam od koja pricina.

U redu e stvarno, jas razbiram deka se palite sea na VVD i deka vi e mega jak igrac ama i takvite igraci se slucuva nekad da imaat vakov glup i nesmasen poteg i da si zasluzat crven karton.

Дечко, сите се палиме на ВВД, сите викаме дека е мега јак, не само навивачи на Ливерпул :D

Дечко, сите се палиме на ВВД, сите викаме дека е мега јак, не само навивачи на Ливерпул :D
Okej ama jas zboram za navivaci na Liverpul, site znaeme deka e mega jak i nikoj ne go negira toa ama nema potreba da mu se naogjaat opravduvanja za ovoj glup poteg vcera za koj trebase da dobie crven karton.

Анлаки старт на Вебер,чист жут картон.
Прегледај го приврзокот 201151
Ако е форс, во ред, заслужува ремпејџ Томи за глупостиве ама ако си сериозен, погледни го стартот и ќе видиш дека играчов на Ајакс не ја допира топката, што по дефиниција прави стартот да не биде ист.

Ако е форс, во ред, заслужува ремпејџ Томи за глупостиве ама ако си сериозен, погледни го стартот и ќе видиш дека играчов на Ајакс не ја допира топката, што по дефиниција прави стартот да не биде ист.
Ја допре топката,скриншотот е кога го мава со копачка на зглоб.
https://streamja.com/rEKV

Изгледа не сте од онаа генерација на која му пишувале 4++ кога за влакно не сте заслужиле 5ка или 5-- кога од жал ради просек не ви пишале 4ка иако би била заслужена. За Ван Дајк одат во прилог фактори како старт на топка, старт без намера, судиско убедување па ете за влакно не заслужил црвен. Перфектен судија!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom