Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Državava e bukvalno preplavena od ovie gumi....vlezi na Reklama 5...i na site strani se nudat samo ovie gumi( windforsot)Ако сакаш зимски гуми и поефтина да те фати тогаш земај Petlas
Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Državava e bukvalno preplavena od ovie gumi....vlezi na Reklama 5...i na site strani se nudat samo ovie gumi( windforsot)
Eden moj kolega kupi lani vakvi...no za zaklučok sekogaš se čeka vtorata sezona( moe lošo iskustvo).
Ke vidime so prviot sneg i mraz kako ke se pokažat...pa ke prenesam iskustvo
Inače glavni potrošuvači na ovie gumi se taksistite
Колку идат отприлика корса 1.2 2004 година? Глеав пунто да зеам периодов( ко што прашував) ама ми излезе прилика од познат човек зачувана па ако има некој совет и за оваа кола![]()
Некој да ми објасни повеќе околу еуро 3, еуро 4, поточно дали може да се донесе кола еуро 3 од бугарија?
Или има некој закон, па мора да е мин еуро 4?
Кондезациа топло ладно. Ако немагли кога возеш со паарно тогаш е ок.Зошто се замаглува шофершаибната од внатре а колата е во паркирана положба?
Мислење и искуства за ауди а4 б8 2008-2010 год? Дали има добра вожња, удобна, како е на автопат, потрошувачка?
Мислење и искуства за ауди а4 б8 2008-2010 год? Дали има добра вожња, удобна, како е на автопат, потрошувачка?
Kolku e dobro da se stava aditiv vo modernive turbo dizel motori?
Znae nekoj za poverliva analiza?