Koj te spomna pa tebe, sto se istrcuvas.......hahahahah[DOUBLEPOST=1544306025][/DOUBLEPOST]
Poleka se opravas, i si priznavas deka WN so Hansol nemoze da se sporeduva, zatoa sto WN e mnogu poslaba. Toa e veke muabet.
Ova e originalot.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koj te spomna pa tebe, sto se istrcuvas.......hahahahah[DOUBLEPOST=1544306025][/DOUBLEPOST]
Poleka se opravas, i si priznavas deka WN so Hansol nemoze da se sporeduva, zatoa sto WN e mnogu poslaba. Toa e veke muabet.
Ne e manipulacija ziva vistina[DOUBLEPOST=1544307989][/DOUBLEPOST]Spremno manipulatorce, hahahah.
Ama se uigrani ovie a moze i eden e so dva profila[DOUBLEPOST=1544307750][/DOUBLEPOST]
Ne e manipulacija ziva vistina
Aj vaziTaka eeee.....vidi sabajle niz prozor kako vrne i zimaj nekolku Eurovent kjebinja od monterot
More, jas sum so WN-ite, opraj se.Eve da napravime eden test kaj Petna. Da stavime edna WN namesto Hansol i da vidime sto ke se sluci. Mislam, siguren sum deka ke se razocarate site od WN.
Ve utinjam so brojkive..hahhaa. Dobro e , se prijavi koj si, se najde vo muabetov.More, jas sum so WN-ite, opraj se.
Cepki... koj realnosti be? Za tebe e realnost toa sto go imas, za mene toa sto jas go imam, pofali se ili pozali se a ne mi reklamiras tuka klimi .Sekoj pametem ke go svati toa deka omalovazuvate sekoj drug brend osven vasiot sto go prodavateNe se uigrani, samo kazuvaat realnosti. Koga se kazuvaat realnosti, nema potreba da si uigran.
A sho e muabetov? Me nemat denes ovde i si pishite sho sakate? 4ka izduv imam na WNot deka duva nakaj hodnik, a moram sobata od sestra mi nekako da ja gream, a FHto e svrtena obratno od vratata od dnevnata. Ne razbiram sho e fintava so izduvov, 80% od korisnicive na klimi na forumov na trojka gi imaat klimite staveno. Koga ke si zamine sestra mi, ke ja zatvoram vratata od dnevnata i na dvojka ke si bide klimata, ne znam sho e kostreshenjevo ovde. Na nikoj ne ni smeta buchavata, koja ne e ni nishto posebno golema, zatoa shto i jas i zena mi i sestra mi sme svesni deka za da ne plakjam pari za struja da i ukluchuvam grealki koi ke troshat 4-5 pati povekje od klimava, treba edna mnogu mala zrtva na nashiot komfort da napravime, a toa e da ja chuvam WNot na 4ta brzina. I ne deka mora, do vchera vecherta na trojka izduv si beshe i super si beshe se, ama vaka odluchiv jas, poekonomicno mi e i ushte potopla i e sobata. Smireno samo, dishite dlaboko i uzivajte,site sme na ista strana, si se greeme za bez pari.Ve utinjam so brojkive..hahhaa. Dobro e , se prijavi koj si, se najde vo muabetov.
Brat sto objasnuvas, mislis nim ne i jasno zosto ti e na 4-ka ventilatorot. Abe teraj si si imas super klimi neka ti greit bebenceto i svirkaj si.A sho e muabetov? Me nemat denes ovde i si pishite sho sakate? 4ka izduv imam na WNot deka duva nakaj hodnik, a moram sobata od sestra mi nekako da ja gream, a FHto e svrtena obratno od vratata od dnevnata. Ne razbiram sho e fintava so izduvov, 80% od korisnicive na klimi na forumov na trojka gi imaat klimite staveno. Koga ke si zamine sestra mi, ke ja zatvoram vratata od dnevnata i na dvojka ke si bide klimata, ne znam sho e kostreshenjevo ovde. Na nikoj ne ni smeta buchavata, koja ne e ni nishto posebno golema, zatoa shto i jas i zena mi i sestra mi sme svesni deka za da ne plakjam pari za struja da i ukluchuvam grealki koi ke troshat 4-5 pati povekje od klimava, treba edna mnogu mala zrtva na nashiot komfort da napravime, a toa e da ja chuvam WNot na 4ta brzina. I ne deka mora, do vchera vecherta na trojka izduv si beshe i super si beshe se, ama vaka odluchiv jas, poekonomicno mi e i ushte potopla i e sobata. Smireno samo, dishite dlaboko i uzivajte,site sme na ista strana, si se greeme za bez pari.
A stvarno zasto e vo 4ta ke mozes da ni objasnis?Brat sto objasnuvas, mislis nim ne i jasno zosto ti e na 4-ka ventilatorot. Abe teraj si si imas super klimi neka ti greit bebenceto i svirkaj si.
Ne bil za mene muabetot, se izvinjavam.Brat sto objasnuvas, mislis nim ne i jasno zosto ti e na 4-ka ventilatorot. Abe teraj si si imas super klimi neka ti greit bebenceto i svirkaj si.
Kaj mene si e na 24 na auto si krcka si brcka nit namaluvam nit zgolemuvam ni denje ni noke i super mi e. Si vredi za parite mitsu..A stvarno zasto e vo 4ta ke mozes da ni objasnis?
Tvojata isto u 4ta e?
Ako zastudi stavi ja vo 5ta(od 4 mozni)![]()