Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Eve da napravime eden test kaj Petna. Da stavime edna WN namesto Hansol i da vidime sto ke se sluci. Mislam, siguren sum deka ke se razocarate site od WN.

Pa nekoj kako moze tebe da gi kupi i WNto i HJ i Mirai i sto sve ne klimicki po 2,5kw za slicna cena, ke se puva so brendot dur ne mu smrzne gazeto....
Brendot bil dokazan....ti go dokaza gledam so najeftinata LG sto ti vlece po 900W na toplo nebare gree 50m2.
Ti si psihopat be prijatele i siris dezinformacii LG to mi vlece od 700- 900w na -10 30m2 24° znaci max 900 a ti dupis ovde posten narod

Dokazanite brendovi rabotat po syandardi i se na sledniot link http://eurovent-certification.com/f...C&select_partic=&select_marque=&select_class= tuka e sve dokazano i ne slusajte prodavaci i monteri
Koga spomna Monteri.....pa ti od Monter i si ja zemal, sto ne zema dokazan Brend od Eurovent nego bas na monterot mi gi fukna 30.000ki za tinja LG :)
Sea odposle koga ke ti kazat slaba e te boli glava pa ke se vadis...ama toa e :)[DOUBLEPOST=1544305644][/DOUBLEPOST]
@Sv B
Se gleda daleku si od realnosta ,nemam WN imam Mirai i ko sto gledam @Strelec trosi 385 w po saat i toa eftina struja ;)
-10C kade imalo be prijatel, da ne si na Aljaska lociran :)[DOUBLEPOST=1544305678][/DOUBLEPOST]
@Sv B
Se gleda daleku si od realnosta ,nemam WN imam Mirai i ko sto gledam @Strelec trosi 385 w po saat i toa eftina struja ;)
Ne go razbrav ova....aj pojasni

Eve da napravime eden test kaj Petna. Da stavime edna WN namesto Hansol i da vidime sto ke se sluci. Mislam, siguren sum deka ke se razocarate site od WN.
Nema sto da stavame ako e slabo wn ke si doplatam uste 5k a toa e nisto koga e klima vo prasanje i kupuvam primer sf35 ,a ne hansol pa korisnik na hansol se zalese defrosti na saat vreme i ne pisa dali ja oprai znaci hansol ne

@Sv B
Koj te spomna pa tebe, sto se istrcuvas.......hahahahah[DOUBLEPOST=1544306025][/DOUBLEPOST]
Nema sto da stavame ako e slabo wn ke si doplatam uste 5k a toa e nisto koga e klima vo prasanje i kupuvam primer sf35 ,a ne hansol pa korisnik na hansol se zalese defrosti na saat vreme i ne pisa dali ja oprai znaci hansol ne
Poleka se opravas, i si priznavas deka WN so Hansol nemoze da se sporeduva, zatoa sto WN e mnogu poslaba. Toa e veke muabet.

Koga spomna Monteri.....pa ti od Monter i si ja zemal, sto ne zema dokazan Brend od Eurovent nego bas na monterot mi gi fukna 30.000ki za tinja LG :)
Sea odposle koga ke ti kazat slaba e te boli glava pa ke se vadis...ama toa e :) Lg si e dokazan brend i ima eurovent [DOUBLEPOST=1544305644][/DOUBLEPOST]
-10C kade imalo be prijatel, da ne si na Aljaska lociran :)[DOUBLEPOST=1544305678][/DOUBLEPOST]
Ne go razbrav ova....aj pojasni

Koj te spomna pa tebe, sto se istrcuvas.......hahahahah[DOUBLEPOST=1544306025][/DOUBLEPOST]
Poleka se opravas, i si priznavas deka WN e podobra od Hansol i nemoze da se sporeduva, zatoa sto WN e mnogu pobrend. Toa e veke muabet.
[DOUBLEPOST=1544306817][/DOUBLEPOST]
I monterot li go ima na Eurovent :P
Neznam sto ti e poentata ali ok eurovent si ima LG i toa e e toa sto go nemaat Tinja brendovite

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom