- Член од
- 28 ноември 2018
- Мислења
- 6
- Поени од реакции
- 2
Дали ги одстранувате срамните влакна (на кој начин) и колку често го правите тоа? Или сакате да сте природни?
Брат, не сакам ни најмалку да те повредам или навредам. Најискрено и најдругарски те советувам да посетиш психолог или уролог.Дали ги одстранувате срамните влакна (на кој начин) и колку често го правите тоа? Или сакате да сте природни?
[DOUBLEPOST=1543624719][/DOUBLEPOST]Jas po profesija sum urolog. Taka da ne me maci nisto. Ti si toj sto ja zgresil adresata.[DOUBLEPOST=1543624820][/DOUBLEPOST]Брат, не сакам ни најмалку да те повредам или навредам. Најискрено и најдругарски те советувам да посетиш психолог или уролог.
Многу очигледно е дека те мачат некој работи поврзани со чичко Столе - доле.
Чисто да си напрајш муабет со некој стручен. Овде, на Кајгана, си ја згрешил адресата.
Nikoj ne te tera na sila da bides del od nea...некоја поглупа тема може да отворите?
Bi sakal da pomognam, no ne ja znam vo celost tvojata istorija so ovoj problem (kakvi se site rezultati od prethodnite pregledi) i dokolku sega preporacam nesto nema da sum vo moznost da go sledam razvitokot na situacijata ponatamu. Smetam deka ne e strucno od moja strana da davam soveti preku internet ako predhodno ne sum te pregledal licno.[DOUBLEPOST=1543711736][/DOUBLEPOST]супер што си уролог пријателе...јас имам друга мака, со простатата и тоа што оди со таа болест веќе неколку години (ПСА ми е стално од 4,7до 4,9) на преглед не сум последниве две години.примам само Таниз секојдневно по 1, има некое чаре таму или совет некој.
Ne me poznavas, a me narekuvas luzer. Samo luge koi ne se zadovolni od sopstveniot zivot i se nesrekni moze da imaat negativen stav kako tvojot i da gi omalovazuvaat drugite. Tvoite navredlivi zborovi upateni kon nekoj drug nema da te napravat posreken i pouspesen. Razmisli za ova... Se nadevam deka ke svatis kolku pogresi.Си зема замав загадениот воздух, се изгубија и интересните теми. Сега се регистрира нов јузер за да ни кажи збор два за курот негов и да праша другите дали се бричеле.
so bik od 10 denari so eden zilet.So bric na suvo.
Па и ми личиш на тип кој се бричи на суво.So bric na suvo.
НелиПа и ми личиш на тип кој се бричи на суво.
Sekojdnevno se registriraat novi clenovi i otvoraat najcesto frik temi, od kade da znam deka ti si takov kolku za trolanje ili pak seriozen okolu temata, zatoa e forum ke pisi sekoj shto saka, osven ako si stvarno seriozen ke si prerasni temata vo seriozna diskusija i taka.Ne me poznavas, a me narekuvas luzer. Samo luge koi ne se zadovolni od sopstveniot zivot i se nesrekni moze da imaat negativen stav kako tvojot i da gi omalovazuvaat drugite. Tvoite navredlivi zborovi upateni kon nekoj drug nema da te napravat posreken i pouspesen. Razmisli za ova... Se nadevam deka ke svatis kolku pogresi.