Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Дај не ме заебавај бе против Спал ги става Матуиди и Киелини. Па и зар пpотив нив треба да се браниме. Стави го Кин нека поигра и тој на вакви утакмици, стави го Спинацола еве место Сандро да го видиме каков играч е. Стварно не можам да го разберам човеков.

Вистинското прашање е дали воопшто играме со 50% од силите против вакви екипи?

Џанлука Вијали денес откри дека година дена се бори со рак... :(

46623347_2177917538907433_764493527169105920_n.jpg

Колку мизерно полувреме, ниту една шанса, публикава заспа, а плаќа изгор скапи карти..за срамота!

Каков е овој очобол?

Ништо не играме, играчите се движат секој сам на теренот. Како 11 фудбалери собрани од 11 различни тимови се. Ужас невиден, никој не знам што треба да прави, кога треба да врши пресинг, кога да повлече, кој да оди повеќе во напад, напред не знаат кој е централно кој е лево, а кој десно.

Има ли тренер овој тим бе мајка му стара.

Khedira se gleda deka fali realno , ne sme elokventni vo sredinata bez nego

Kolku samo e padnat Kvardado u forma.. strasno.. ne moze 1 igrac da pomini.. nazad e dupe... nema vekje nadez, samo nadole ke mu ide formata staree vekje..[DOUBLEPOST=1543354184][/DOUBLEPOST]Mnogu mi se dopagja kako Ronaldo igra timski... ne sebici, ne s epravi eve koj sum sto sum..

На почетокот на сезоната изгледаше како да ја темпираат формата и дека полека убацуваат во поголема брзина ама како одминува истата, се повеќе ми се чини дека вака ќе се млитават до крај. Залудно потрошени 2 саата и главоболка од тоа што го гледав.

Утакмица во ЛШ после репрезентативна пауза, што очекувате?

Иначе јас бев про Алегри и менување формации според противникот и играчите на располагање но почнувам да мислам дека е подобро да се земи една формација и да се усоврши до совшенство, нешто што го имаше Барса со 4 3 3.

Мислам дека и овој натпревар си ги штедеа силите... еве сега играме два дуела со Фиорентина и Интер, па би требало екипата да се покаже во најдобро светло, посебно за вториве :sneaky:

Konecno nesto novo na temata samodoverba i kurcenje.

Inace ako go prodademe detevo spored dogovorot boka ke dobie 50% od prodazbata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom