Не можех некни да ги ставам, коо се вратих исклучиле ми нето кабелската и недела не работат за да одаах да го платам затва малко каснам.So bide so slikite?
Ного има, само да не го заледе денеска, ќе има паѓане.Kak so gleem baagi sneg navrnalo?
By The Way: Fala za slikite!
A so biva ak se l'znes na snego i padnes na gazo,e togaj e problem oti koo te bolat krajnicite ne e nisto,ne sedes na nih ama na gazo mora da sednes...Ного има, само да не го заледе денеска, ќе има паѓане.
Измрзнах некни по тај снег саа крајниците ми знаат. Наравоучение: ак сте нежни седејте си дома.
искари си ги после ке уживашАбе не седаш ама ак загноот не можаш ни да дишаш салам, а не па маабет да прааш. Ама ај шо викате па и болниците мора да имат работа.
Да беше така сите ќе ги вадаа, немаше да се замарат, ама има после покомплицирани работи.искари си ги после ке уживаш
Ako imate doma kalbasi obeseno na teraasta da se sushat trgni gi oti ke gi apne ginezo,ke oot na nekoj ogin :pos2:Да беше така сите ќе ги вадаа, немаше да се замарат, ама има после покомплицирани работи.
Туку да не бегаме од темата, как е таа вечер низ градо, има ли огинче?
Хахах абе си имме нии огин у дворо туку чисто така питам за низ градо дали има.Ako imate doma kalbasi obeseno na teraasta da se sushat trgni gi oti ke gi apne ginezo,ke oot na nekoj ogin :pos2:
Mora da ima,sekoo godina ima izmrzneni so sedat do sabajle i se greet na ogino a bogami i rakiicka si piit...Хахах абе си имме нии огин у дворо туку чисто така питам за низ градо дали има.
На мене не ми стигна такво нешто после долго време. Леко е исчисти си мсн. Од 500 контакти соборих ги на 150 од кои 90 % ги знам.Aleksandar Belov - 13 pati izbran za favorit vo Operacija Triumf a sega e 4ti po red od s pretposleden vreme za glasanje ima do utre do 23h ve molime vo cest na makedonija ako ja saKATE vasata drzava ispratete barem eden glas za nego (cena:40 den) : Instrukcii : Javete se na 141314 ili pak SMS poraka so tekst OT_ALEKSANDAR na 141314 Ve molime pratete go ova na site vasi kontakti