Се терат чувеци..немало..ја го Заев лута со свеќа:pos2:И треба некој да исчисте улиците...
Абе сабаале пред мене беше како у тундра..а кооолте се мачаа да се качат накај каснарната...има бајаги снег на улиците...ај утре е работен ден ќе го изгаземе нема потрбеа од механизацијаИзгледа само сол има по булеваро, Ленинова и поважни улици фрљано и толко...
дек живееш ти бе маркус ? кај касарната ?Абе сабаале пред мене беше како у тундра..а кооолте се мачаа да се качат накај каснарната...има бајаги снег на улиците...ај утре е работен ден ќе го изгаземе нема потрбеа од механизација
е од кај мосто неее ного лизгаво кој вика.. права лзганица x) абе чера комуналци чистаа од глобал накај тинекс ама тка со лопати малце од малце.Emi ulicite ke gi cistat ka ke zamrzne hihihihihih prvo treba soobrakajki da se slucat, neli adeto da se naprave pa posle cistenje.A gore kaj kaficite po tie skali e nedaj Boze, poarno ke izvrtam otkaj mosto otkolko od tam da se kacuvam
Не бе у центаро..ама на там удих и гледам чувеците се упорни и коо не бива..дек живееш ти бе маркус ? кај касарната ?
ahahahahhahhahaahahaha pa mozelo li sicko da bide registrirano znaci nisto ne vi bega:helou:Не бе у центаро..ама на там удих и гледам чувеците се упорни и коо не бива..
Ниеден не беше пијан. Немаше шо да се праве на ладнотодек живееш ти бе маркус ? кај касарната ?
е од кај мосто неее ного лизгаво кој вика.. права лзганица x) абе чера комуналци чистаа од глобал накај тинекс ама тка со лопати малце од малце.
edit: ристо колко бее пијани тии хумани луге хаха
Ајде.Сака некој вечер snowball fight у парко?
Не само на збор.Strumicka kajgana sobiranka u parko na snow fight
Поарно, оти ак се договораме за собиране и ти ак дојдеше најголемио стап ќе го јадеше.Болен сум иначе ке дојдаах