Струмикс
Еден...не го знаеш!
- Член од
- 9 декември 2005
- Мислења
- 13.811
- Поени од реакции
- 3.348
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
И треба некој да исчисте улиците...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се терат чувеци..немало..ја го Заев лута со свеќа:pos2:И треба некој да исчисте улиците...
Абе сабаале пред мене беше како у тундра..а кооолте се мачаа да се качат накај каснарната...има бајаги снег на улиците...ај утре е работен ден ќе го изгаземе нема потрбеа од механизацијаИзгледа само сол има по булеваро, Ленинова и поважни улици фрљано и толко...
дек живееш ти бе маркус ? кај касарната ?Абе сабаале пред мене беше како у тундра..а кооолте се мачаа да се качат накај каснарната...има бајаги снег на улиците...ај утре е работен ден ќе го изгаземе нема потрбеа од механизација
Emi ulicite ke gi cistat ka ke zamrzne hihihihihih prvo treba soobrakajki da se slucat, neli adeto da se naprave pa posle cistenje.A gore kaj kaficite po tie skali e nedaj Boze, poarno ke izvrtam otkaj mosto otkolko od tam da se kacuvam
Не бе у центаро..ама на там удих и гледам чувеците се упорни и коо не бива..дек живееш ти бе маркус ? кај касарната ?
Не бе у центаро..ама на там удих и гледам чувеците се упорни и коо не бива..
дек живееш ти бе маркус ? кај касарната ?
е од кај мосто неее ного лизгаво кој вика.. права лзганица x) абе чера комуналци чистаа од глобал накај тинекс ама тка со лопати малце од малце.
edit: ристо колко бее пијани тии хумани луге хаха

Сака некој вечер snowball fight у парко?![]()
Strumicka kajgana sobiranka u parko na snow fight![]()
Болен сум иначе ке дојдаах![]()