Фан Клуб: Интер

СМС ми ко брозович пред некоја година , огромен талент ама има уште многу полирање пред да стане светска класа. Брозо се опраи каде каде , од најомразен играч ми стана фаворит. Спалети има стратегија а пред се и трпение со такви играчи кој имаат во нозете а немаат во паметот.

Би сакал да го видам СМС во дресот на Интер али не за цена над 50 М, едноставно не гледам како он би вредел повеке од пеефче.

Гаљардини/жоаомарио + дамбо + 20 милона.
Све над ова сме ебаната страна.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Има најави дека нас ни падна паричката за сатарење кај лотито за СМС.Останува да видиме дали е верно и колку ќе не исече.
Никако памет да ни дојде со лацијаливе преценети ....

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Па нели ако не се лажам до вчера го сакаше во Интер а сеа е преценет :), исто и паника те фаќаше кога се поврзуваше со Милан ако добро памтам.

У никој случај не би било лошо овој да дојде у Интер, ама овие муабети дека е договорен се смешни, барем така делуваат од сегашнава перспектива, мората го договорил а кутриот уште не е ни официјално у Интер, нит па добро ја знае финансиската ситуација, плус што правиме со оние 50м евра спомнати пред некој ден од Ио што мора да се покријат.

А за пари давање за играчи голем кур, ко од мој џеб да ги даваат, кога за дембеле гејмерот од барса се дадоа толку, или за погба и ред други, што повеќе има да се дискутира на оваа тема, отиде у три лепе цело меркато. Можеби ако корумпираните уефа и фифа превземат нешто, и удрат на драстични санкции за сити и псж. па работите колку толку да се вратат во нормала, ама тоа добро знаеме сите дека никад нема да се деси.

p.s. Со доаѓањето на Марота кое е све поизвесно, многу веројатно е да се атакува на тонали, киеза и барела, у секој случај палец нагоре за кривоокиот.[DOUBLEPOST=1542646872][/DOUBLEPOST]
30 milioni romagnoli ne vredi, ne pa za nekoj talent tolku pari ke dademe... mozhda ke bidat 30 ako dade gol vo finale LS vo 95ta za pobeda
И ја не верувам у овие бројки можно е со урачунати цени за играчи даени да е така, али го глеав со торино зашто пустиве тим 1 ми беа, овој цела ја изигра, се врати од повреда и беше еден од најдобрите на теренот.
Голем талент е, затоа и одма се потепаа да го земат ама не верувам бе толку да дале, за скринијар толку не дадоа а беше колку толку веќе изграден фудбалер.

Би требало од наредна година бастони да е дел од сениорскиот тим кај нас, откако миранда ќе си иде, исто и андерсен од Сампдорија се спомнува ко опција за одбраната, сличен профил на фудбалер ко скринијар.

Последно уредено:
Демек ако ги извадиме тие 50 милиони до 30ти јуни, во јули и август ќе можеме да влеземе во нови инвестиции.

Мене се ме плаши, само овие што идат за скромни пари ги погодуваме. Тие што ги плаќаме многу ништо не покажуваат.

Па нели ако не се лажам до вчера го сакаше во Интер а сеа е преценет :), исто и паника те фаќаше кога се поврзуваше со Милан ако добро памтам.

У никој случај не би било лошо овој да дојде у Интер, ама овие муабети дека е договорен се смешни, барем така делуваат од сегашнава перспектива, мората го договорил а кутриот уште не е ни официјално у Интер, нит па добро ја знае финансиската ситуација, плус што правиме со оние 50м евра спомнати пред некој ден од Ио што мора да се покријат.

А за пари давање за играчи голем кур, ко од мој џеб да ги даваат, кога за дембеле гејмерот од барса се дадоа толку, или за погба и ред други, што повеќе има да се дискутира на оваа тема, отиде у три лепе цело меркато. Можеби ако корумпираните уефа и фифа превземат нешто, и удрат на драстични санкции за сити и псж. па работите колку толку да се вратат во нормала, ама тоа добро знаеме сите дека никад нема да се деси.
Па не буткам ѕид со глава ја бе бро.:D
Лани беше звер,изгази за сите пари.Годинава е мувла и ја докажа тезата дека е one-season wonder и Лотито страшно ги преценува своите играчи.
А дека сум се паничел дека ќе идел у милан,можда ако сум алудирал на страшното ффп кое испадна дека само за интер и рома важи.

Па не буткам ѕид со глава ја бе бро.:D
Лани беше звер,изгази за сите пари.Годинава е мувла и ја докажа тезата дека е one-season wonder и Лотито страшно ги преценува своите играчи.
А дека сум се паничел дека ќе идел у милан,можда ако сум алудирал на страшното ффп кое испадна дека само за интер и рома важи.
Абе не можеш да судиш по само една сезона, или 2, се глеа потенцијалот кој го поседува играчот, види го погба колку е паднат во јунајтед, а како играше во Јувентус на пример, и тоа погба веќе со години игра далеку од она ниво кое му набилда толкава цена.

Не го зимаш во предвид фактот дека игра во Лацио, тим со многу слаб буџет, кој скоро и да не купи играчи летово, Инзаги им стана тренер само зашто биелса дојде и после 10 дена си отиде, па се тужеа се пустеа на крај инзаги го собраа, едноставно хаотичен тим се а и не е толку лош смс колку што го праите годинава. Сепак уште е рана фаза од првенството, а лацио пак си котира високо на табела.

Ваков профил на играчи може и 12 меча да се без бројки у битни статистики, а да се клучни, ко бускетс у барса на пример што е, да учествуваат во 90% од акциите за гол, и да имаат клучни пасови во истите. Има иста статистика ко и пјанич сезонава за јуве, а истиот е многу битен фактор у нивната игра.

смс на денешен пазар вреди 50м евра, све над точно е дека е дерење, ама за ваков профил на играч вреди да дадеш и неколку милиони плус, иако верувам дека Интер ако некад се обидуваат да го носат, ќе се обидат со марио, гаљардини, весино и некои такви да спуштат цена, а и на лацио многу поише би им одговарало пример да ги земат гаљардини и марио, отколку кеш, зашто и онака тешко би привлекле некое звучно име.

Исто и за светсково ме заболе како изиграл, у србија со крстајич ко тренер, до пред светско не го ни викаше оној муслин, и сеа сите очекуваа меси дека ќе им изиграва на терен, а тренер му беше дебитант, човек кој не водел ни клуб до ангажманот за селектор на Србија a тоа ретко кој го зимаше у предвид. Како и да е, не наби цена таму а тоа е добро, у секој случај сум убеден дека овој има предиспозиции да биде лидер на голем клуб во иднина, односно, еден од лидерите е сеа дали тоа ќе се деси или не зависи од многу фактори.

Демек ако ги извадиме тие 50 милиони до 30ти јуни, во јули и август ќе можеме да влеземе во нови инвестиции.

Мене се ме плаши, само овие што идат за скромни пари ги погодуваме. Тие што ги плаќаме многу ништо не покажуваат.

Завршува тој т.н settlement agreement за ФФП што го имаа Интер а беше направен со Тохир, така да после ова лето сме ослободени од тие стеги.

“Each time there's an international break now, I get four or five days off and I'm happy as I can concentrate on Inter and other things." - Radja Nainggolan

Добро е што имаме некој од посаглам играчите во екипа што не мора да се троши на репрезентативни натпревари. Овие другите се убија од играње и патување.

Како ми ја убиваат сезоната овие паузи...

Периодов ...
Икарди и Политано деби голови за репрезентација, ако не се лажам за голот на политано асистент бил гаљардини, најверојатно деби асистенција у кариера свве му ебам неподавачко. Икарди и Политано може ни се и играчи со најдобра форма у моментов, заедно со брозович, скринијар и де вриј.

Марота скоро и да почна со работа у тимов, 99% ќе биде дел од луѓето што ќе ги влечат главните одлуки, само прашање е кога ќе се официјализира, последната вест вели дека после Тотенхем.
После нареден кикс или киксови очекувам повторно Конте да се поврзува со интер, после доаѓањето на Марота.

Во поглед на ффп, работите одат кон посакуваната цел, и скоро е сигурно дека нема да имаат финансиски рестрикции од наредно лето, кога завршуе тој т.н settlement agreement.

Далберт 15 до 20 дена отсуство, Врсаљко исто повреден,
дфакингамбросио
^
ImmaculateLivelyIchthyosaurs-size_restricted.gif

Не знам што толку се палите на Марота, као дошол и сега мед и млеко ќе тече, а да не дојдеше тешко нас, ова ќе ни беше максимумот...

Ние можеме во нареден летен преоден рок да донесеме супер засилувања, или да утнеме се по ред. Како и да биде, ние што следиме од форум и социјални мрежи, никако нема да знаеме кој и колку е заслужен внатре во клубот, чија била идејата за некој играч да се купи или продаде, дали пресекол газдата, Марота, Аусилио или Спалети... тие ќе си купуваат и продаваат и нема да даваат никакви коментари, а ние овде ќе се нервираме и нагаѓаме.

Интер е сериозен клуб со сериозни газди и сериозни намери. Со или без Марота, не прави голема разлика. Најбитно е да се обезбедат средства и да не се прават глупости. Ја ќе се радувам кога ќе донесеме саглам играчи и ќе се ослободиме од некои, а за другото и овој пост е премногу.

Последно уредено:
Dokolku inter se plasira povtorno vo LS moze da dojdat asalni igraci no dokolku ne se plasirame vo LS naredna sezona neocekuvam nekoi mega transferi da se desavat vo inter.

Dokolku inter se plasira povtorno vo LS moze da dojdat asalni igraci no dokolku ne se plasirame vo LS naredna sezona neocekuvam nekoi mega transferi da se desavat vo inter.

Таман работа ако не се пласираме со вакви Рома,Лацио и Милан.

Со или без Марота, не прави голема разлика.
Како тоа не прави разлика? Па не ли ти се пример гигантските потези на управата пред 20тина години на чело со Морати? Марота може да ти го донесе Хазард на фри трансфер (така иде зборот не се фаќајте одма ко слеп за стап), а додека Морати за роденден си го подаруваше Суазо за 20 и нешо милиони... Колку сакаш пари имај ако не знае некој како да управува со истите џабе е се. Марота е и те како огромно засилување за тимов, очекувам огромен напредок во полето на трансфери, што од аспект на квалитет што од аспект на финансии.

Да оставиме за друг пат, почнува натпреварот.

Спалети минатиот пат потона со своја формација и денес игра со fan-based состав, со Лаутаро во шпиц и Кеита наместо Перо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom