- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.920
- Поени од реакции
- 41.888
Само Gree ги бива, а другите го лажат народот.
Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk
Ако клима лаже ќумбе нелаже ете кај Климе имаш 2 за 1Само Gree ги бива, а другите го лажат народот.
Ostaj ti Carrier tuku kazi sto mu bese na defekniot Hansol kojznae kade ste go montiraleНего слушам некој проблем имале со клима Carrier и со електроника деновиве, цркнала 2 или 3месеца откако истекла гаранцијата, 200евра наплатиле за нова, наплатиле си отишле, АМА искочило дека не била одакватна таа електроника и требало да се чека дополнително 3недели за соодветната што ке пасува...на оштетениот ем 200евра му земале, ем на панелки ке се грее у следниве 3 недели.....мизерија, 3 недели ееееј, од Aliexpress да го порачаа побрзо ке стигнеше
Ете ви го сертификатот за Квалитет
Па ти не си у тек, ние цела клима заменивме за нова, не порачавме ко овие "сертифицираниве" 3 недели да ја чекаат по поштаOstaj ti Carrier tuku kazi sto mu bese na defekniot Hansol kojznae kade ste go montirale
Ne ste gi opravile vasite tezgarinja a zborite za dokazani brendovi kako Carrier.
Mu go zamenite aПа ти не си у тек, ние цела клима заменивме за нова, не порачавме ко овие 3 недели да ја чекаат по пошта
A kaj tebe na Vivaksot sto elektronika e japonska.od toshiba daisikai 8 da ne e.Mu go zamenite a
Defekniot Hansol kade go montiravte preprodavte ?
Sto defekt imase Hansolot sigurno kineskata elektronika.
На Vivax се Хрваткси електрониките via ChinaPostMail стигнати од истата фабрика кај што искачаат и Кариеристите само Ш квалитет...тек тие ко ке почнат да бараат делови на истечена гаранција, ке фалат поштари у државава да ги опслужиA kaj tebe na Vivaksot sto elektronika e japonska.od toshiba daisikai 8 da ne e.
Mojot Vivax e proizveden vo fabrikata na Midea a Midea pravi mnogu po kvalitetni klimi od Gree a i elektronikata na Midea e mnogu po izdrzliva.A kaj tebe na Vivaksot sto elektronika e japonska.od toshiba daisikai 8 da ne e.
A be klime...klime ....ne ti doaga pamet. VIVAX otide katastrofalno dole vo prodazba odkoga otide vo Midea za poniska cena. Toa i vrapcinjata go znaat, zatoa zemaa strucnjaci kako tebe da gi falat.Mojot Vivax e proizveden vo fabrikata na Midea a Midea pravi mnogu po kvalitetni klimi od Gree a i elektronikata na Midea e mnogu po izdrzliva.
Vivax znae kade e kvalitetot zatoa se proizveduva vo Midea so Toshiba compresor a ne vo tezgere Gree.
Ako bese so Toshiba kompresor ke kostase 1000evra tvojot VivaksMojot Vivax e proizveden vo fabrikata na Midea a Midea pravi mnogu po kvalitetni klimi od Gree a i elektronikata na Midea e mnogu po izdrzliva.
Vivax znae kade e kvalitetot zatoa se proizveduva vo Midea so Toshiba compresor a ne vo tezgere Gree.