- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 6.475
- Поени од реакции
- 6.071
Срање у боја
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Срање у боја
Крајно глупав и непотребен потег од страна на Окон, и онака немаше ништо да добие (во ред е, знајме дека сакал да се unlap)Ocon i verstapen![]()

разбирам да си гневен за инцидентот ама Макс мораше да биде присебен. И после сето ова, ќе биде казнет...али тоа е тоа, hot-headed копиле е.Татко му на Макс направи еднаш нешто слично, само не знам дали се учука во првиот на трката, он беше заостанатиот болид во случајотНајботски потег што го имам видено подледниве пар години у ф1

Е вакви мрсулковци најмногу мразам. Го понеле емоциите, жими... Секој кој кога ќе го понесат емоции оди да се тепа, е тежок кретен, според мене. Шумахер имаше иста глупост направено, со Кулхард, чинам. Идиот.
Само што мене не ми изгледаше баш ко да е само он крив, ама нејсе.Мене да ми одземе чиста победа би го искршил од ќутек, слично срање му направи Фетел на Вебер исто кога беше копиљ.
Тоа со Шумахер беше посебно лицемерие, тој една титула зема на тој начин, кога влезе во Хил, со Вилнев проба исто ама се заеба, него кога му се удри во нос, ја осети горчината.Е вакви мрсулковци најмногу мразам. Го понеле емоциите, жими... Секој кој кога ќе го понесат емоции оди да се тепа, е тежок кретен, според мене. Шумахер имаше иста глупост направено, со Кулхард, чинам. Идиот.
Само што мене не ми изгледаше баш ко да е само он крив, ама нејсе.
Ако си побрз можеш да го пројдеш првиот, се има случувано, и стои во правилата. Како и да е можеше подобра позиција да фати Окон, ако стварно беше побрз, на подобро место требаше да го пројде.Он е крив, кога некој те поминува за цел круг должен си да направиш простор и да го пропуштиш возачот.
Макс кога се лупал во други и им уништувал трки било во борба за подобра позиција/подиум, а не да му влезе на лидерот на трката како да нема утре иако он е 15 места позади него. Не дека ги оправдувам глупостите на Макс, далеку од тоа, но има разлика. Вината е само кај Окон во инцидентот.Иронично ми е што од сите Верстапен плаче за уништена трка, нека врати филмот назад колку пати се има он учукано у други. Хамилтон му кажа искусно у кул-даун собата, он немаше што да изгуби ти имаше се. Стратегија што многу пати Луис ја употреби при освојување на последниве титули, се трка со Ветел ама со Макс не влагаше у непотребни дуели, тоа требаше Макс со Окон да го напраи, остај го нека иде напраи простор и брани се од Луис вака изгуби чисто добиена трка