- Член од
- 8 мај 2013
- Мислења
- 11.901
- Поени од реакции
- 36.960
Без потреба го малтретираат човекот со вакви прашања. За други работи да заврши он е дојден, не за економија.
Ко што Господ ко црпнал од нивата во Муртино, така и за растот ќе даде...
Без потреба го малтретираат човекот со вакви прашања. За други работи да заврши он е дојден, не за економија.
Можам да замислам на какви апарати ќе беше твитер заедницата ова да го изјавеше бегалката пред неколку години.
Да да, до пред неколку години се траскаа у собрание, ги исфрлаа како ѓубриња (што и реално се) за сега да си ќутат и да си дупат со највисок до сега од постоење. Затоа реков, што побрзо нека го стават зад решетки да не ја гледаме веќе оваа фарса да се задоволат апетитите, и луѓето да се насочат кон нив, затоа што полош премиер и влада сме немале до сега.Чисто информативно,истиот ден кога е распишана потерница по Груевски е донесен буџетот за 2019год. највисок до сега од 3,7 миљарди евра.
Ако ми даваат и мене пари не ми е проблем голем буџет, зини уста и чекај рипче. :/Не е проблем да е голем буџетот. Тој по природа на нештата е нормално да е поголем. Работата е да е реален, затоа што се прави со калкулација на некој економски раст и дали е можно да се постигне истиот и инвестициите да се корисни, а не као на овој шо е у бегство, шо ги користеше за изградба на палата Павел Шатев и зграда на АЕК по 15 милиони евра, фрлени пари у го**а.
Тоа шо го праеше сдс тогаш беше нормално, а сега си ги заменија улогите. Секако паѓа во сенка ова со буџетот заради уставните измени и тоа не е случајно така.
Секако дека не мислев дека само со евтин градски превоз ќе се натераат луѓето да не возат коли. Мора да има и забрани, да има наплата за возење низ централни подрачја и слично.Градскиот превоз и 5 денари да е, ништо нема да смени кај луѓето шо користат автомобил, тие шо користеле досега, ќе користат и на 1, 2, 5, 10, 20.. денари. А шо се однесува до ова поскапување, КАТАСТРОФА..
Додека вака се однесуваш, ќе останеш во ниска лига. Со навреди и фраерлук. ОК, само терај.[DOUBLEPOST=1542110057][/DOUBLEPOST]Џорџи Н.
...мада он тешко дека ќе ја најде Јужна Америка на карта.
![]()
https://panika.be/articles/56706/kade-e-gruevski?fbclid=IwAR0PjAy6hpHde5ZJycKMIMVWJt8o9qrthCYaskh8DnbSlTwvbn2YhGv71kU
Гледам, еден иновативност не ни недостига.Еве уште една опција за бегството на Грујо... Некој ако се сеќава на резерватот Јасен кој е од затворен тип и кој го обезбедува армијата на Р.М пишуваше дека само до одреден дел смее да се движи , дека има огромна површина забранета за посета, истовремено таму има и тунели/бункери од СФРЈ... Можно е да има некоја поврзаност ?
За милијарди се товари, а се осудува за смешно обвинение. Нешто „не штима“.Jas ne znam shto ima zemeno ili ne. Se tereti za milijardi evra a se rasprava so komshiite za parking. So tie pari mozhel privatna armija da angazhira i mozhat samo pod prozor da mu pluknat.
Штима, штима, се преокупираш со finding Waldo, и пад на цената на гориво (а секаде расте+подолг период кај нас континуирано расте, а секаде паѓашеЗа милијарди се товари, а се осудува за смешно обвинение. Нешто „не штима“.
Како без пасош? Дипломатски?Во последните неколку денови примив безброј закани по мојот живот.
Јас сум во Будимпешта сега, и побарав политички азил од Унгарските власти.
Секогаш ќе останам верен на каузата на Македонија. Никогаш нема да отстапам.
- грујо на фејс
Па нели нема пасош. Или со пасошот на Неџми патувал?- грујо на фејс