Фан Клуб: Интер

Заради ФФП ги прават овие работи.

Шкринијар и Икарди, тие се тие договори кои треба да се продолжат.

Нека го шитнат Шкринијар во ПСЖ за 60 милиони..пари е најбитно да има #хехе
Трампа за Мбапе, па после него ќе го дадеме поскапо.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk[DOUBLEPOST=1540543499][/DOUBLEPOST]Него у јануар нека идат нека го соберат Барела од Каљари, по можност и Тончи Кандрева да им го увалат, нема да е лошо. Не гледам да се поврзуваме со друга замена за Наиголан (освен тој новиот Пирло од втора лига Сандро Тонали). Сосем доволно да се скрпиме до јуни, па после нека му ја мислат.

Последно уредено:

Тохир замина во историјата, Жанг нов претседател, на 27 години ...
газење.

Со Марота инаку уште еден детал треба да се дефинира, неговата улога во Интер, скоро сигурно доаѓа и он.

Последно уредено:
Не можам да бидам неврон во главата на Жанг ама вака по постапките што ги гледам низ интернетов ми личи на тоа дека типот е заљубен во Интер и не го гледа само како фабрика за перење пари. Нормално, на секој газда целта му е да оствари профит, ама овој иде на секоја ебана утакмица, дали дома дали гости, јавно ги поддржува фудбалерите, се ангажира за Интер, дури и своето скромно количе наречено Ферари го има префарбано во боите на Интер. Се надевам дека немам стекнато грешен впечаток и дека од сега натака ќе бидеме се подобри и подобри.

Инаку наскоро и официјално Сунинг ќе го откупи делот од Тохир и ќе бидеме целосно во нивна сопственост, а воедно останале уште некои ситни детали за да се договорат со Марота. Богами добри времиња не очекуваат.

П.с. Ќе го цитирам Урко гомното од Армата на ФБ околу Сунинг и Интер, некои бројки само за да им се разјаснат пар ствари на некои членови. :D
Официјално од денес Жанг е нов претседател на клубот, на 27 години, Тохир заминува во историјата а периодов што следи во пакет со него и акциите негови со што Сунинг целосно ќе го превземат клубот.

Денес излегоа бројки дека претходната година ги имаме најмалите финансиски загуби у последниве 15 години а заработиле 25м евра повеќе од сезоната кога освоиле Тројна круна. Се ова во период кога не игравме во Европа. Приходот од зараобтените пари од домашните натпревари е рипнат за 37 %.

По официјализирањето со Жанг, доаѓа и Марота, бар тоа сите италијански медиуми вчера и денес го известуваат, само треба да се дефинира неговата улога во клубот.

Stefceto stana nov pretsedatel na inter a sto napravia so akcite na tohir gi odkupia ili samo si gi smenia pozicite na foteljata ?

Stefceto stana nov pretsedatel na inter a sto napravia so akcite na tohir gi odkupia ili samo si gi smenia pozicite na foteljata ?
Периодов и тоа ќе се среди, во целосна сопственост на сунинг ќе биде клубот.

Го гледав целото излагање на малиов оризар.Мене искрено баајги ми напуни око.Многу стабилен ми делува некако за таа возраст.
Многу амбициозно настапи,70% од тоа што вети да реализираат на коњ сме.[emoji4]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom