O
ob1
Гостин
na mtv 1На програмата на Арена Спорт, ја нема Ливерпул - Звезда, а коментаторов сега рече дека само во Македонија ќе ја емитуваат Ливерпул - Звезда, ама не разбрав на која програма.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
na mtv 1На програмата на Арена Спорт, ја нема Ливерпул - Звезда, а коментаторов сега рече дека само во Македонија ќе ја емитуваат Ливерпул - Звезда, ама не разбрав на која програма.
На Арена 1 ќе ја има.На програмата на Арена Спорт, ја нема Ливерпул - Звезда, а коментаторов сега рече дека само во Македонија ќе ја емитуваат Ливерпул - Звезда, ама не разбрав на која програма.
na mtv 1
ti mojov poise go sakas zasto e medenDa go lapnes zeden hhhhh
Е која Арена е тоа? Во Србија преносот го врши RTS 1... На Арена 1 во 21 h оди Борусија vs Атлетико...[DOUBLEPOST=1540399022][/DOUBLEPOST]Ќе те зезнат овие од Телеком, ќе видиш..
Во право си. За Македонија и Босна - Арена 1 BIH ќе врши пренос...Уживајте !Кога ќе сфатите дека распоредот за пренос на ЛШ за Македонија го диктират Телеком? Целиот друг распоред зависи од Арена.
Чист голЗашто им го поништија на Тотенхем голот?