- Член од
- 16 јануари 2013
- Мислења
- 4.008
- Поени од реакции
- 8.306
Koga klimata ima poveke brzini kako Hansolot pet togas koga ke ja dostigni temperaturara togas se spusta na prva brzina koja e dosta spora i sleguva na najniska potrosuvacka od107w jas ja imam videno na tolku itoa e mlako duvanje ne ladno.
Ako tvojata Tundra bese dobro programirana koga ke uklucvase nemase da odi do 1500w tuku do 700w.
A toa go nema na eurovent
Ако ја наместам на 18 степени тогаш не крева повеќе од 500, ако ја наместам на 26 тогаш оди и до 1800 потрошувачка на почеток. Никој не ни е крив што температурите сега се топли па за 1 минута да се постигнува температура. Ти кажав на сабајле кога е изладено и се потребни 10 мин да стопли, оди до 1500, затоплува до 22 степени и потоа почнува да се намалува до 500. Вака што да затопли кога веќе е цело време 24 степени. И плус е 6кв клима, никој не очекува од таква клима да работи како 2.5кв.
И веќе кажав сто пати да не се повторувам, подобро да работи вака и да прави потопло од зададеното, отколку да зададам 24 и да се мачи да постигни 22. Се надевам ќе бидам разбран