Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ексетер да не ја глеа некој? Има шанси за 3п?
Da deko.jas ja gleav na hd strim, trebase 5e da platam ama za mojot exeter i baksis im ostaiv. Inace nemaa sansi za 3 gola iako.imase eden ponisten gol koj spored mene bese regularen, pas igra na sredinata za miroljubivi 2 0 na krajot, rutinski bi rekol .... abe sve da ti ebam be koe ti e ova prasanje be dali nekoj ja gleal exeter u sab popladne ili bilo koga. Abe od doma ne gi gledaat tuka nekoj ke gi glea. Daj mrs u pm ajde ti se molam.

https://www.rezultati.com/utakmica/Gbugtc28/#detalji
незнам на која дрога се али оние Беса шо ебат матер по Косово коа ги видов во живо неличат на ништо овие се 2-3 место таму можам да замислам какви се плус ги имав оние другине шо игрет моментално со ЗНТУ и губат со 14 разлика во 48 минута а ко ке ми текне дека само 3.5 беше хендикепот :pos::pos::pos: не дека вака ке ги реметат очекувава али едно 7-8 разлика д добијат лагано
едино ако им пуштат естонциве инаку немаат шанси пробајте во 7 почвет на поситно

https://www.rezultati.com/utakmica/Gbugtc28/#detalji
незнам на која дрога се али оние Беса шо ебат матер по Косово коа ги видов во живо неличат на ништо овие се 2-3 место таму можам да замислам какви се плус ги имав оние другине шо игрет моментално со ЗНТУ и губат со 14 разлика во 48 минута а ко ке ми текне дека само 3.5 беше хендикепот :pos::pos::pos: не дека вака ке ги реметат очекувава али едно 7-8 разлика д добијат лагано
едино ако им пуштат естонциве инаку немаат шанси пробајте во 7 почвет на поситно
Брат ништо не ти разбирам упм, ни запирка ни точка ни бутур, не можам некад да ти се снајдам по постовите. :D Сакаш да кажеш дека естонциве треба да добијат? Пошо двојката многу паѓа.

Брат ништо не ти разбирам упм, ни запирка ни точка ни бутур, не можам некад да ти се снајдам по постовите. :D Сакаш да кажеш дека естонциве треба да добијат? Пошо двојката многу паѓа.
Аха.
затоа поке пати само типот го редам да немат бунење. Веке почнаа 6-5 се моментално за естонците кој не есе нешто али овие па се пепел а оние Беса водат 9-4 :pos:
сите мислат балканциве местат абе за скандинвцине мојме лајна да јајме
п.с.
Гибралтар водит 0-1 :pos:

п.с.
да не мислиш ерменците, коефициент 34 ??

Море и за нас е 34 ама на БЕТ, локалниве обложувалници не верувам...

Аха.
затоа поке пати само типот го редам да немат бунење. Веке почнаа 6-5 се моментално за естонците кој не есе нешто али овие па се пепел а оние Беса водат 9-4 :pos:
п.с.
Kakva klasa chovek si ti, bravo. Te isprativ denes so Krim na betrush shto imashe postirano, bravo stvarno ! :cuc:

Kakva klasa chovek si ti, bravo. Te isprativ denes so Krim na betrush shto imashe postirano, bravo stvarno ! :cuc:
со Подравка го јадат а Подравка со крим тука се негде и коеф 4 абе фак оф за тој коеф морав да ја играм кај нашиве беше хендикеп 3.5 1.80 на 2вин конкретно дупла шанса 3 коеф не дека очекував секс во второ ама ги потаманаа[DOUBLEPOST=1539455648][/DOUBLEPOST]
да не мислиш ерменците, коефициент 34 ??

Море и за нас е 34 ама на БЕТ, локалниве обложувалници не верувам...
25 али тешко нема да се осудат

со Подравка го јадат а Подравка со крим тука се негде и коеф 4 абе фак оф за тој коеф морав да ја играм кај нашиве беше хендикеп 3.5 1.80 на 2вин конкретно дупла шанса 3 коеф не дека очекував секс во второ ама ги потаманаа[DOUBLEPOST=1539455648][/DOUBLEPOST]
25 али тешко нема да се осудат
Na 5 evra ja pushtiv i chist kec, gi otvorija ko pashteti u vtoro :D

веројатно нема да играм утре а немам ни концентрација за да извм нешо саглам
Магнитогорск - Сибир 1и5+ ако има 2.50 вреди да се проба ептен се лоши Сибир
Елверум мала границата ми се глеа со Кокс и до 60 може да бројат ако тргне како шо мислам
али неиграм ништо изглеа утре
ноќен сингл
Торонто 2и6+ 3.70

Утакмица ми ја прекинаа во 35мин на 3-0 а ја играв кец. Ќе се важи? Evrotip е изиграно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom