Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
за 15 мин стартуват Амур - Трактор 4.5+ 2.05 коеф утакмицава имат потенцијал за плуска али е ризик па не е за појак влог
Стални Лиси - Сармати Х2 2,45
Коеф е голем и ова не е за појако али вредно за проба од она шо го глеав исти се двата тима

Астана 1и5+ 2.56 Пред неколку дена играа 7-3 тепа асатана на гости башка голманите на рига се тотално вон форма последниве утакмици е сеа Астана па имаат куп Х утакмици сезонава али ова е солидно за проба[DOUBLEPOST=1539094898][/DOUBLEPOST]
за 15 мин стартуват Амур - Трактор 4.5+ 2.05 коеф утакмицава имат потенцијал за плуска али е ризик па не е за појак влог
Стални Лиси - Сармати Х2 2,45
Коеф е голем и ова не е за појако али вредно за проба од она шо го глеав исти се двата тима
Првата класика 3-1 знаев дека ќе тука негде мислам дека трактор имаа поништен гол
Вторава пишман сум шо не ја изиграв само 2 лагано x2
Aстана ќе се мачат изглеа има време
Карапат 1&5+
Храдец ќе даваат шанса на помлади играчи ама може и карпат исто да направат инфото е бајато пд вчера па неам за карпат со што состав ќе излагаат

Последно уредено:
Карапат 1&5+
Храдец ќе даваат шанса на помлади играчи ама може и карпат исто да направат инфото е бајато пд вчера па неам за карпат со што состав ќе излагаат
Која лига се овие? Храдец мислам Чешка се ама не можам да ги најдам.

Која лига се овие? Храдец мислам Чешка се ама не можам да ги најдам.
ЛШ како моунтфилд или како се пишани[DOUBLEPOST=1539096047][/DOUBLEPOST]https://www.rezultati.com/utakmica/ngfisDs2/#detalji[DOUBLEPOST=1539116880][/DOUBLEPOST]КОа нејкит нејкит од она шо пратев 2ипол минути Рига играа без голман на бет365 и неуспеаа овие да забијат лајнава Астана мада и смао 1 беше сочен 1.70
Утре
СКА ,ЦСКА и Јокерит ја неглеам како нема да победат СКА пага веке коеф 1.55 незнам како можеа на таа форма на двата тима ЦСКА почна да си мелит дерби со Динамо кој со новиов тренер мрдна малу ама па ЦСКА е во топ форма ЈОкерит дома ке си ги опне овие леснао ВИтјаз е блесав клуб после 4 пода на задњи две гостувања овде треба со 0 да одат дома

Во она ВХЛ глеам потенцијална добитна али мора да проверам инаку оние Кинезине има да го јадат скапани се 1.25 за двојка некоја комбинација може да влета ако има добра квота ако не подобро само 2 1.25

Последно уредено:
Od mene winipeg jets- LA kings 4.5+

Ova ti e 99% sigurica ali maximum kvota ke ti bide 1.4
Imeno pocna NHL... Standardno moite winipeg ne razocaruvaat so golovi... 12 gola u 2 utakmici, LA 11 gola u 2 utakmici... Ke ide i 5.5+ ama aj za posigurno kao demek..
(n)(n)(n)

Totalno razocaruvanje... Samo oni me butnaa, a gi fativ Andreozzi i Coric od tenisite i Kunlun 5+ (mi gi dade pluska u posledna minuta)..

Гледа некој Дел По-Гаске на спортклуб ? Коментаторот лудак, зборува како ставил пола плата на Гаске-Федерер 19.5 гемови + пред незнам колку години , се чудел како е толку мала границата мислејки дека мастерсите се играат на 3 добиени сета и дека нема шанси да падне, мислејки дека е голем пропуст на кладилницата . За среќа Гаске го добил првиот сет... е јебем ти кладионица шта уради....

Немав време да споделам Уфа мислам дека и играч да играв гол да дајт да начекав негде ке фатев
ОМСК - Слован 1и5+ 2.10 после она пред два дена мислам дека ке им се истурат на Словациве не е некој коеф али да не е без ич
И сега идет

Можеби е глупо прашањето, но како оди систем играње? Стварно не ми е јасно. Од сите натпревари (пример 7/8) или само може некои од пишаните натпревари да се играат систем (пример имам пишано 9, ама сакам само три од нив да ги играм систем).

Можеби е глупо прашањето, но како оди систем играње? Стварно не ми е јасно. Од сите натпревари (пример 7/8) или само може некои од пишаните натпревари да се играат систем (пример имам пишано 9, ама сакам само три од нив да ги играм систем).
moze da gi izigras taka 6 ke ti se fiksovi i drugite uslov 1/3 2/3

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom