Фан клуб - РК Вардар

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.568
Ne e Taleski ne se sekirajte ;) Baska se zbori za golemo ime, a Taleski ako e golemo ime togas jas sum Al Capone.

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.171
Самсоненко кажа во интервју за гол.мк дека и на Талески и на Кузмановски им биле понудени договори, но тие не биле заинтересирани да се придружат на РК Вардар.

Овие двајца си гледаат иднина во странство. Не е Талески.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
пред утакмица таа новинарката од ехф.тв имаше интервју со капитените на екипите, им постави прашање за тоа како се хранат пред утакмица мислам или нешто слично во врска со подготовка за утакмицата.. и Столе и вика значи вие од Англија стварно појма немате од ракомет : )))

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
А што се случи со продавањето на клубот?
Нели тој украинецот од Шахтјор ќе го купувал од Самсоненко...што бидна?

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.267
Поени од реакции
10.374
Нека напраи некој денар Абутович у немачка гастербајтерски и нека си се врати тука. По изјавата ми делува дека од овој аспект му е криво што си отиде.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Член од
4 март 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
6.592
Според германскиот handball-world, Кристијан Дисингер е на излезна врата од Кил. Ако има некаква вистина во муабетите на Том за трансфер од Германија, тогаш ништо чудно да станува збор токму за Дисингер. Целиот овој муабет има уште повеќе тежина ако со земе во предвид дека пред неколку години кога Самсоненко првично го превзема клубот, се спомнуваше можен трансфер на Дисингер во Вардар но ништо не се случи.

https://www.handball-world.news/o.red.r/news-1-1-1-108419.html

Последно уредено:
Член од
12 јуни 2017
Мислења
399
Поени од реакции
266
Зошто ја нема целата утакмица од вчера на ехфтв минативе одма ги ставаа после 2-3 саати а сега 1 ден помина уште ја нема

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нека напраи некој денар Абутович у немачка гастербајтерски и нека си се врати тука. По изјавата ми делува дека од овој аспект му е криво што си отиде.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Не е на некоја којзнае колкава пара таму, само што и тој потајно мислеше дека сево ова ќе го допре дното. Глупо ми е вака што зборам зошто испаѓа го црнам а и мене ми беше меѓу омилените, се надевам ќе си се прибере дома му :)

Член од
2 октомври 2011
Мислења
841
Поени од реакции
504
Дисингер не само што беше желба на Вардар туку колку што знам беше и договорен трансферот. Но неговиот трансфер пропадна мислам бидејки имаше некоја тешка повреда.

Kajgana Shop

На врв Bottom