Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Ама кеч ли имаше Гордон ццц.. Иначе Петс почнуваат бавно ама славно

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Заборавив ова да постирам ама каква атмосфера после првата победа на Браунс

Излезе кракувана маден 19, од CODEX е кракната, веројатно ја има веќе на стандарните места.

Излезе кракувана маден 19, од CODEX е кракната, веројатно ја има веќе на стандарните места.
Јас имам околу 55 саати у играва, ја баталив последниве неколку недели. Иначе не ја купив, hail Origin Premier Access. :D
Меин сторито е онака, класика америчка прича. После се заинтересирав околу делот кај што сам си праиш свој тим (има многу грајндање).

Mislam deka mnogu podobra utakmica za prenos e Kansas-Jacksonville od Packers-Lions.
Mora Jags da dokazat deka ona so Titans bese samo losa utakmica.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mislam deka mnogu podobra utakmica za prenos e Kansas-Jacksonville od Packers-Lions.
Mora Jags da dokazat deka ona so Titans bese samo losa utakmica.

У ниеден вирутелен свет неможе Канзас-Џексонвил да биде побитна утакмица од Пекерс-Лајонс, ќе ти смее некој.

Од вакви мислења дојде до дереџе на флаг фудбол лигава :icon_lol:

Канзас-Џегс две екипи што се борат за плејоф и потенцијално за first round bye....

Пакерс-Лајнс е меч на екипа што нема да игра плеј-оф и екипа што ќе игра плејоф.

Нешто ко Јунајтед-Арсенал пред пар години 8-2 кога заврши :D

У ниеден вирутелен свет неможе Канзас-Џексонвил да биде побитна утакмица од Пекерс-Лајонс, ќе ти смее некој.

Од вакви мислења дојде до дереџе на флаг фудбол лигава :icon_lol:

Izvini Kalinski

Chiefs- Jaguars ќе биде интересна утакмица со тимови што ќе играат во плеј оф , ама Lions- Packers е традиционално дивизиско дерби во кое двата тима мора да победат ако сакаат во плеј оф, ќе биде јако таму , Let's go Lions(y) . Многу јако ќе биде и во Питсбург , Falcons или Steelers денес имаат must win game , кој ќе изгуби најеверојатно нема да иде во плеј оф

Последно уредено:
Молњевит почеток за Стилерси. Одбраната на Атланта како швајцарско сирење.[DOUBLEPOST=1538936340][/DOUBLEPOST]Бродолом на Пакерс. Ниту Роџерс има на кого да додава ни Кросби не може фг да погоди. Одбраната како и обично.

Последно уредено:
tenor.gif

Ауу каква недела значи, скоро сите утамици се неизвесни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom