Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Вечер најголемото дерби!!! Can i get a hell YEAH!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Вечер најголемото дерби!!! Can i get a hell YEAH!!!

Let's go Broncos :roker:

Steelers имаат премногу талент да не идат во плеј оф во AFC , ама проблемот им е, и да успеат најверојатно во Wild Card позиција би биле и сите утакмици на гости во плеј оф да ги играат .
Доста добри се Ravens и Bengals годинава , ама мислам дека Bengals со Andy Dalton нема да стигнат до плеј оф а Ravens имаат доста тежок распоред во следните 5 уткмици , ако Steelers успеат некако да ја освојат дивизијата и да избегнат борба за Wild Card , мора да ги добијат следниве 4 утакмици , со Falcons , Browns , Bengals и Ravens во гости :kluc:

Добро е Eagles што не дадоа 2 втори пикови за E. Thomas , да не се повредеше утакмицава мислам дека ќе направеа треј неделава и ќе се заебеа гадно , викаат Seahawks дека заради што не очекувале да остане здрав затоа не му давале нов договор. Барем се опрости од Seahawks со стил , :kruna:

earl-thomas-middle-finger.jpg

Последно уредено:
Што ви е бе :D Во ваква слаба АФЦ, овој Стилерс не би играл барем вајлдкард???

Ма ајде ви се молам :D

Иако за волја на вистината имаат стварно тежок распоред.

Следна утакмица играат со Фалконс.

Се надевам ќе даваат пренос на СК, да се биде или не меч можеби за две екипи што сигурно имаат амбиции за СБ дури.[DOUBLEPOST=1538442693][/DOUBLEPOST]
480fen2gxmp11.png

Последно уредено:
@dragonsky Втф, мислев Гоф дека има 26-7 години, а он тек сега ќе полни 24. Има уште мноооогу години кариера, а нема да ме зачуди и до СБ да дојдат сезонава.

Иначе Бронкос засега доста добра одбрана против Чифс.[DOUBLEPOST=1538449392][/DOUBLEPOST]Аууу Махоумс што прави во последнипв напад...па и пас со лева рака во паѓање.:vozbud:

190 јарди во последна четвртина...највише било кој КБ во последни 10 сезони.

Последно уредено:
Ако го погодеше пасот Кинум на 20 секунди до крај и 3 даун ќе добиев удар. Многу добра утакмица од Денвер, ме потсеќаат на Булс со Тибодо со нивната одбрана, реално прва наша утакмица кај шо играме со леџит дефанзивен тим, пошо другите по 25-30 на полувреме ги полневме. Само се надевам Ваткинс да не отуствува повеќе од 1-2 игри и се да у ред со Келси, на крај изгледаше како воз да го удрил.

Case motherfucking Keenum :facepalm:
На кој дроги Elway бил кога решил дека овој лузер ќе му биде franchise QB , стварно штета , толку талент имаат Broncos во одбрана и напад , а Keenum им е QB

Колтс не тренирале воопшто пред утакмицата со НЕ, барем такви некој статии читав, мада земете го со резерва ова од фан страни на НЕ се, можно е да тролаат :D

Како и да е, со доста повредени се колтс, претпоставувам дека релативно лесно ќе добие НЕ.

Фантази лигата го има првиот трејд за сезонава: Одел Бекам + Дион Луис за Конор + Стилс. Лично го прифатив трејдов зашто Левион најави дека ќе се враќал од 8 недела + имам доста солидни тркачи, а на ресивер немам храброст секогаш да го играм Стилс, многу boom or bust играч ми е, па затоа мислам со Одел сум се обезбедил на ресивери, Одел + Хопкинс би требало да се топ5 рисивери,згора на тоа Вудс е повеќе од солиден + еделман се враќа од повреда, на RB Мекафри + Аџаи + Сони Мишел еве сега и Дион Луис исто ми делуваат солидно, сезонава некако ми се погодија пиковите, Конор и Стилс ги скаутирав добро :D

Колтс не тренирале воопшто пред утакмицата со НЕ, барем такви некој статии читав, мада земете го со резерва ова од фан страни на НЕ се, можно е да тролаат :D

Како и да е, со доста повредени се колтс, претпоставувам дека релативно лесно ќе добие НЕ.

Фантази лигата го има првиот трејд за сезонава: Одел Бекам + Дион Луис за Конор + Стилс. Лично го прифатив трејдов зашто Левион најави дека ќе се враќал од 8 недела + имам доста солидни тркачи, а на ресивер немам храброст секогаш да го играм Стилс, многу boom or bust играч ми е, па затоа мислам со Одел сум се обезбедил на ресивери, Одел + Хопкинс би требало да се топ5 рисивери,згора на тоа Вудс е повеќе од солиден + еделман се враќа од повреда, на RB Мекафри + Аџаи + Сони Мишел еве сега и Дион Луис исто ми делуваат солидно, сезонава некако ми се погодија пиковите, Конор и Стилс ги скаутирав добро :D

Мерси. Или ќе ми ја спаси сезоната ова за да барем се борам за плејоф или ќе бидам NYG во фантази светот. Секако не е чудо сеа Бекам да почне по 3 тачдауни на утакмица откако го дадов да има...

Мерси. Или ќе ми ја спаси сезоната ова за да барем се борам за плејоф или ќе бидам NYG во фантази светот. Секако не е чудо сеа Бекам да почне по 3 тачдауни на утакмица откако го дадов да има...
Бекам по мене игра сосема солидно, само му фалат ТД, со нив би бил таму каде се очекува да биде. Не верувам дека Гајантс ќе останат со ваков гејмплан, мора да го разиграат малце повеќе ОБЏ ако воопшто сакаат нешто повеќе сезонава. Стилс е потценет играч, топ30 ресивер.

Бекам по мене игра сосема солидно, само му фалат ТД, со нив би бил таму каде се очекува да биде. Не верувам дека Гајантс ќе останат со ваков гејмплан, мора да го разиграат малце повеќе ОБЏ ако воопшто сакаат нешто повеќе сезонава. Стилс е потценет играч, топ30 ресивер.

Бекам игра солидно, ама Илај Менинг пропаѓа ко Титаник. :D

Абе нека продолжат да му ја даваат на Баркли цело време, ќе нема зима на фантази за мене така.

Абе нека продолжат да му ја даваат на Баркли цело време, ќе нема зима на фантази за мене така.
Реално како што тргнало не би се изненадил така да продолжат..

Ретко некреативен напад..

Трчање со Баркли.

Пас скрин за Баркли.

Краток пас за Баркли.

Цел плејбук у напад им е ова....

Ти се мочам и на петриотс, и на брејди, и на цела крафт фамилија.
Пак се одеднаш страшни у напад.

Хррккк пу

Мислам дека спорите стартови на НЕ понекогаш се резултат на намалениот тренинг камп и ограничувањата во истиот. Затоа Беличек прави некои експерименти на почеток додека не открие што функционира, а што не функционира со тимот. Ова е возможно зашто знае дека со Брејди на квотербек ќе успее да тепа некоја утакмица на сила.

Мислам дека полека полека тимот сконта што функционира, а што не функционира сезонава и затоа има и таков голем напредок „наеднаш“. Секако дека моментално не се најдобар тим, и они ќе се спремаат фино за зимата, ќе го разработуваат планот и ќе стегнат се што не чини моментално. Пример вчера утакмицата требаше да биде 48-10, ама Гронк и Еделман подарија интерсепшнс, исто имаше и некој лоши реакции на моменти, ама како и да е дефинитивно видлив напредок е постигнат.

Моментално Рамс делуваат непобедливи, арно ама стилот на игра они што го играат е поразен во минатото, од верувале или не, Бил Беличек.
Истотака вчера Брејди го фрли 500 тачдаун во кариерата, сега е на 39 од Менинг, но и 71 различен ресивер што фатил ТД од Брејди, што мислам е рекорд.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom