UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Исто ко навивачите на Интер што при Интер-Милан и Рома-Лацио утакмици, гледаат Јуве-Болоња и бараат пенал за Болоња при 3-0 резултат за Јуве, затоа што пеналот ќе го сменел текот на мечот.
100%

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Vkladilnica gledame simulcast be. :D

100%

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Aбе искрено од ракав ги истресов мечевиве ама такви сте. Ја Интер освен против Јуве и чат пат некое дерби, не сум се дрзнал од 2002 да ги гледам а не па да барам судиски грешки во нивни меч против Киево или Фросиноне. Дури на едно такво дерби, Адриано со одбојкарски потег даде гол ама јебига, не сте толку битни за тоа да ме засега.

Не беше воопшто лоша утакмицата ПСВ vs Интер. Имаше се што треба да има една утакмица во ЛШ, жар, шанси, голови, стативи, атрактивни шутеви, судиски грешки, брза игра од двете страни и така натака.

Инаку и јас попрво би гледал ПСВ - Јуве, него просечните Наполи vs Ливерпул, или па мртвите Тотенхем...:D

Ау како ги утепавме денес ПСВ :cuc::cuc: Искрено не очекував вака да ги издоминираме, напротив очекував да не мачат и да не тероризираат со контри и полуконтри. Вистина, голот беше од офсајд и веројатно Гомнановиќ требаше црвен да јаде, ама општо гледано многу подобар беше Интер и заслужено победи.

Икарди искина денес, капитенски! :cuc: Впрочем цела екипа искина, не можам да издвојам слаб поединец освен Перишиќ. И Брозовиќ мора да го споменам, МАШИНА!

Барса ни направи услуга со победата во Лондон, на Интер и икс ќе му одговара против Тотенхем во Лондон под услов да го тепаат ПСВ дома.

Дортмунд заличи пак на екипа. Солиден настап против Монако. Ќе биде интересно против Атлетико потоа можеме да процениме колку му е силата годинава.

Како се чувствува Сампаоли кога ја гледа формава на Икарди? Ако воопшто има совест, му еб*м глушецот никаков.
Што играчи пропушти глупакот ејј :tapp::tapp::tapp:
3 месеци поминаа, уште низ глава ми се вртат Меза, Салвио, Маскерано и Енцо Перез.

Јунајтед е единствениот непоразен тим од Англија :unsure:

За прв пат од 2005, сите жабари тепаа во исто коло.
И после Мурџо не е тоа што бил, ееееее

Дортмунд заличи пак на екипа. Солиден настап против Монако. Ќе биде интересно против Атлетико потоа можеме да процениме колку му е силата годинава.

Како си задоволен од Пако ?

@pixa

После бодот голем како куќа на Звезда против Наполи, следеше мал кикс во Париз, ама нема гајле, сеуште имаат шанса за пласман понатаму.
кај си бе ти, уште не си ебал ништо гледам се по старо...

Прво, разлика небо и земја во класи, со сите денеска што се сретнав беа зачудени како тоа не сме во париз, но ретко кој беше информиран дека Звезда има две утакмици забрана за гостински навијачи, а друго со сите што праев муабает констатиравме дека ке сме пресреќни со 2 гола во нашата мрежа, но се деси тоа што се деси разлики во класи, 26 години не играње ЛШ си го прави своето но како што кажа Милојевиќ оваа е една од лекциите кои што треба да се научат, а планот на клубот е континуитет во европски натпреварувања и за 5-10 години да биднемее на некое ниво као Шахтјор.

Е сега малку за македонските европски навијачи како погоре цитираниот дежурен куртон ставро.
Прво, ние навијачите на Звезда знаеме што е љубов и страст према фудбалски клуб и не само према фудбалски, воопшто како клуб (кошарка, фудбал, ватереполо, рукомет...), ние 20 години гледаме и пратиме селска лига со јавор ивањици, радник сурдулици и остали ниже разредни клубови, и тоа не ни беше тешко, на нас ни е задоволство да го гледаме нашиот клуб против кој и да е, ние не одиме само на европски утакмици, ние одиме каде игра Звезда без разлика на противникот, и истото планираме да го правиме во иднина.
Но, ме зачудува македонската малограѓанштина и сељачинизам, рецимо можам да ги сфатам гробиштава што им ее мило за овој пораз тоа е вековно ривалство и никој гробар не навивал за Звезда вечерва, но неможам да ги сватам така наречени „навијачи“ на Манчестеровци, Арсеналовци, Барселонци, Рееаловци и шта аја знам кои уште не, па истите ( да не грешам душа 99% а меѓу кои и куртонот ставро верујем) немаат изгледано минута од неговиот Манчестер, гледам во фан клубот нивни истите се откажуваат и несакаат да го пратат бидејќи слабо играл оваа година, е замисли тој Манчестер да дојде на ниво да игра со екситери, донкастери, шефилди истите ставрогринци ке забораваат и како се вика нивниот тим, а не па да одгледаат еден меч на нивниот клуб, е сега Манчестер Јунајтед е клуб со огромна традиција и навијачи кои што вистинсите ке го пратат секаде и во секоее време (пример Глазгов Ренџерс), а овие куртони балкански, индонезиски и незнам кои уште не граѓани од втор ред, ке ги рачунаат само како промил за побољшање на маркетиншки индекс и ништо повеќе, за да истите при прв дебакл на Српски-Балкански клуб да се ситат на тие навијачи кои што тој клуб им е начин на живот, а нивниот Манчестер е начин на забава и разбибрига, и да лечат фрустрации и искомплексираност на форум а во живо на истите тие навијачи не би им нагазиле на сенка, со еден збор мизерија од луѓе.

Aбе искрено од ракав ги истресов мечевиве ама такви сте. Ја Интер освен против Јуве и чат пат некое дерби, не сум се дрзнал од 2002 да ги гледам а не па да барам судиски грешки во нивни меч против Киево или Фросиноне. Дури на едно такво дерби, Адриано со одбојкарски потег даде гол ама јебига, не сте толку битни за тоа да ме засега.
Што се деси со Звезда? Нели не биле ко Марибор па да примаат по 4-5 комада? :ROFLMAO:

Оние па Псж без исав, најдоја село без кучиња и удри, ај шо победија победија разлика на класи е во прашање ама пак онакво понижување, Нејмар изводеше со тие финтите негови ѓупски, мене срам ме фати замислете на играчите на звезда како им било :D
Барса Тотенхем исто добар натпревар изиграа и мислам да беа комплетни кокошките друга ќе беше песната.
Меси човече [emoji50] Колку и да ги нејќам Барса уживанција е да се гледа човекот, штета шо игра во ерата на Салах и Модрич иначе пак најдобар ќе беше [emoji854][emoji854][emoji854]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom