Aristonot IMA eurovent?Kakov kompresor mitsu treta liga.
I ne e se do kompresorot i do.euroventot kaj edna klima.
Aristonot IMA eurovent?Kakov kompresor mitsu treta liga.
I ne e se do kompresorot i do.euroventot kaj edna klima.
Nema ama klime moze ke najde.toj.e po Midea specijaliziran.Aristonot IMA eurovent?
Zaboravi jaAristonot IMA eurovent?
Kuka 30 m kV. Pretezno mi treba za ladenje ...I za greenje vo esen ili prolet ....koga e najladno speak ke odam so drva@cobe1234 kolkav prostor sakas da Ladis/grees so klimata stan ili kuka so ili bez izolacija.
Odlicen model e Haier moja preporaka ti e za 30m2 i za greenje i za ladenje.Kuka 30 m kV. Pretezno mi treba za ladenje ...I za greenje vo esen ili prolet ....koga e najladno speak ke odam so drva
Abe kakva ista stolica ....obicen sovet baram...[DOUBLEPOST=1538600538][/DOUBLEPOST]
A gledam I tundra 18 ne ne mnogu skap .34k Dali ke se isplati za toj prostor DA zemam 18? I kako ke se odrazi na potrosuvackata ako gream/ladam ista prostorija so 12 ili 18Odlicen model e Haier moja preporaka ti e za 30m2 i za greenje i za ladenje.
Ako imas dobra izolacija ke ti zavrsi rabota i 12 ako nemas solidna izolacija togas odi so 18 mada mislam deka ke nemas problem i so 12 i komotno ke ti zagreva i na minusni temperaturiA gledam I tundra 18 ne ne mnogu skap .34k Dali ke se isplati za toj prostor DA zemam 18? I kako ke se odrazi na potrosuvackata ako gream/ladam ista prostorija so 12 ili 18
Vo red deka izolacijata e biten faktor...samo sakav DA prasam Dali ke IMA razlika vo potrosuvackata na energija ako gream 30 m kV so 3.5 ili so 5.5 zaso ovaa pojakava neli pobrzo ke ja postignuva sakanata temperaturaAko imas dobra izolacija ke ti zavrsi rabota i 12 ako nemas solidna izolacija togas odi so 18 mada mislam deka ke nemas problem i so 12 i komotno ke ti zagreva i na minusni temperaturi
Se zavisi do izolacijata.
Vaka 5.5kw tocno ke go zagree prostorot pobrzo no i sekako ke trosi poveke no toa ne e strasno bidejki inverter klimite nemaat konstantna potrosuvacka odnosno kako se priblizuva temperaturata do sakanata temperatura taka i se namaluva potrosuvackata.Vo red deka izolacijata e biten faktor...samo sakav DA prasam Dali ke IMA razlika vo potrosuvackata na energija ako gream 30 m kV so 3.5 ili so 5.5 zaso ovaa pojakava neli pobrzo ke ja postignuva sakanata temperatura
па и вие седите тројца најмалку на иста столица па никоме ништа
Ti lepi pogresno si razbral....da sedis na ista stolica znaci eden covek ima dva psevdonima i pisuva od dvata psevdonimi potocno istiot se logira od dvata akaunta.па и вие седите тројца најмалку на иста столица па никоме ништа
забораваш дека модераторите ве открија?
каква ароганција значи божеее
Sent from my iPhone using Tapatalk