MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Dali na MAX TV vo skoro vreme se planira da ja ima NOVA TV hrvatska.
Нема вакво нешто во најава нити регистрирано Nova tv за на Макс тв.[DOUBLEPOST=1536609131][/DOUBLEPOST]
sigurno ne....
ne e toa nova od pred 10 god....sega se turski serii se
Ќе има и фудбал кога игра Хрватска бидејќи United Media ја има купено а United Media се и газди на Sport klub.

Каде да најдам тема за дискусии која Кабелска/сателитска е најдобра? Поточно дали поубаво е да се приклучам на кабелска или сателитска? И кои фирми за сателитска се кај нас

И во една тема само да пишеше, исто ќе ти (не)одговореја. Не мораше да спамаш кај ќе стигниш.

Дали maxtvgo има лимит на гледање, и доколку да, колкав е?
Ме интересира за преку домашен интернет. Даден ми е акаунт за да глеам арена, но нешо ми спомнаа лимит, и ако е така, не сакам да претерам и потрошам.
Неам појма ништо за ТВ-во на телеком.

Последно уредено:
Ме интересира за преку домашен интернет. Даден ми е акаунт за да глеам арена, но нешо ми спомнаа лимит, и ако е така, не сакам да претерам и потрошам.
Мислам 10гб месечно, ама не знам кај се гледа колку имаш потрошено.

Намали ја резолуцијата на минимум, и ќе ти троши дааалеку помалку [emoji6]Инаку лимитот е 10 Гб... Едино ако немаат од новите пакети каде мислам дека е неограничено[emoji849]

Sent from my Huawei P20 using Tapatalk

Јас сакам да се префрлам ради телевизијата, но интернетот ме спречува.
50/50 ми е непотребен. 100/5 да беше, одма ќе отидев......

Претпазливо тогаш, само Јуве у ЛШ ќе си го следам.

Alsat M ставена во HD
Број 704 одма после Телма HD.

Последно уредено:
Alsat M ставена во HD
Број 704 одма после Телма HD.
Ми текнува на терестријално имаше на почетокот и Канал 5 HD, што се деси после зашто ја изгасија не знам. Само они немаат програма во HD од националните тв.

Ми текнува на терестријално имаше на почетокот и Канал 5 HD, што се деси после зашто ја изгасија не знам. Само они немаат програма во HD од националните тв.
Тоа беше во соработка со Македонски Телеком за време на Лига Шампиони кога Канал 5 емитуваше. Телевизијата Канал 5 нема HD колку што јас сум информиран.

Ново
Телеком си направиле два свој тв канали за Лига Шампиони.
Телеком спорт 1 и Телеком спорт 2 кој ќе бидат само на MaxTv Go.

fb_img_1538477274316-jpg.197548

Attachments

• FB_IMG_1538477274316.jpg
    FB_IMG_1538477274316.jpg
    63,9 KB · Прегледи: 20
Последно уредено:
На https://maxtvgo.mk/ видов ги има и камерите од Попова Шапка и Маврово што ги имаше некад на претходната страница.

На https://maxtvgo.mk/ видов ги има и камерите од Попова Шапка и Маврово што ги имаше некад на претходната страница.
Премногу слаба понудата на Maxtv Go. Не само тв канали туку и видеотека и опции.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom