MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
vcera dobiv poraka kako i porano, za 31.08 deka ce ima nadgradba....sem ako ne zgesile????

vcera dobiv poraka kako i porano, za 31.08 deka ce ima nadgradba....sem ako ne zgesile????
Mожно ако решиле плус нешто да додадат па за тоа да е потребна надградба на софтверот.
Некако мене ми е како недовршен овој дизајн што го пуштија. Можело и повеќе. Хрватите го имаст истиот софтвер дизај и од тоа што имам видено слика е подобро среден.

nisto novo nemam. verojatno po greska mi pratile poraka[emoji848]

Прв пат до сега ми се случи сакав да гледам филм на Hbo Od и пуштам ми вика не може сега обидете се покасно повторно. Овие наместо да биде подобро го уназадија со новиов софтвер. До сега ова ми се немаше случено. И кога е тоа покасно,или ним кога ке им се гледа филм, страшна работа.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Прв пат до сега ми се случи сакав да гледам филм на Hbo Od и пуштам ми вика не може сега обидете се покасно повторно. Овие наместо да биде подобро го уназадија со новиов софтвер. До сега ова ми се немаше случено. И кога е тоа покасно,или ним кога ке им се гледа филм, страшна работа.

imaat globalen problem so IPTV I ako go resetiras ili nedaj boze struja da snema I nema da gledas I tv

Уште вчера имаа проблем со одредени канали во ХД не можеше да се следат како ХБО2 Снемах1

Јас не бев во Македонија се вратив и си работеше нормално телевизијата. Да земам да ресетирам ме фаќа страв да не останам да гледам у сликите на ѕидот цел ден :)

Па јас го ресетирав едниот рутер и после тоа немаше тв на него. А на другиот телевизор имаше. Ама еве сега се среди ок е

gi prasav vcera na fb ovie od telekom dali ovaa godina liga na sampioni ke bide so makedonski komentatorpa mi odgovorija deka neznaat da se konsultirale pa ke mi kazat

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom