е добро де досега четвртина гласачи бираа влада, тогаш арна беше демократијатаРечиме излезат 900 000 и 51 % гласаат ЗА.
25 % од гласачите може да го менат името на државава. Шо демократија е тоа упм...
А и слабо НАТО некако, појако се мава на ЕУ. Цел Охрид со билборди ЕУ давале секој ден по ХХХХ евра или фармерите земале толку од субвенции во ЕУ или не знам што, НАТО поретко.Причата со тоа дека Албанците ќе дестабилизирале ако не успее референдумот, изглеа сконтаа дека има контраефект, па не ја фураат уопште.
Немаше време, постојано беше помеѓу народот, а да не заборавиме дека го уценуваа и со децата.Имаше еден премиер што никад не се појави на ниеден тв - дуел, дебата,...
Модерниве сендвичи сте најјаки.Се отепувате дупење дека грујовистите биле заглавени во историјата и антиката а вие од уста не го вадите грујо на кој што одамна му помина времето.Или така ве учат од партија?За се што не знаете што да вратите да реплицирате нешто за грујо?Немаше време, постојано беше помеѓу народот, а да не заборавиме дека го уценуваа и со децата.
Добро е што не беше црпнат од ниваНемаше време, постојано беше помеѓу народот, а да не заборавиме дека го уценуваа и со децата.
https://sitel.com.mk/noviot-sostav-na-antikorupciska-kje-se-bira-po-referendumot
важно ја уништија целосно Антикорупциска, ги принудија и тие членови што немаа никаква мана да дадат оставка... зошто ?? па некој покренал Пријава против Ставридис, пријателката на Шеќеринска.... таа пријава а и сите други против новата власт сега се што викаат србите окачени мачку о реп
Pecatarska greska, sega mia ce go popravi.
Не барав никаков одговор од тебе, ниту па ти поставив прашање некое. Само се чудам како живеете сеуште во заблуда дека мајка Русија и посебно путин ја чекаат Македонија со раширени раце. А посебно како ги чекаат нашите гастарбајтери да одат таму, ене се потепа цела Македонија да оди во Русија да работиСега па не ти се свиѓа, не го болело ова, го болело она Путин. Праша, ти одговорив каква визија има, штом не ти се свѓа гласај за и на 01.10.18 влагаме автоматски во ЕУ, и не чекаат мирлиариди евра на граница спред зборовите на Дудукот Муртински, само да го мениме името.![]()
ВРОНГ !!
Он ги искористи нив и нивната беда, за да се дочепа до плацот на Водно. Затоа им даде државјанства. Да беше од патриотски причини, немаше да ги употребува како гласчко месо, кое по потреба се истура кај што нему лично му треба секој глас, за да се дочепа до градоначалничкото место и места во совет на општина, во која сака да лапне плац и немаше да ги истура во 100% македонска општина, туку во Струга или Кичево.Mnogu se za greota komunjarskive amebi, namesto kako makedonci da se raduvaat so 500 dusi od pustec zele mk drzavjanstvo makar i glasale za vmro, oni se fatile za sjo so onaa svinjata na celo. A so da praime so 100.000+ drzavjanstva so crvenite kmeri gi podelija na mugahedinite severno u komsiluk?[DOUBLEPOST=1537825522][/DOUBLEPOST]
Pecatarska greska, sega mia ce go popravi.