Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
pa nema da im pomine planot ete koj ni e sojuznik

samo neka gi stavat pod makedonska komanda
Ако сам не си ја земеш пушката во рака и да војуваш за својата земја, никој нема да ти помогне. Се што е од надвор е интерес. Кинезите и русите нема да се тепаат за нас.

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Со Ѓорги дискутираш :pos:
Со 2 Ѓ се пишува, научи веќе еднаш.
Ама, гледам... остана посран после ставањето на Заев на власт, а? Труп испадна, а? Полна уста... празни зборови. Плус национален предавник, плус лажго невиден...
А твоите квалитети се општо познати... Никакви.

Н

невидливио

Гостин
Прашање за тие што ќе гласаат? Верувате ли во Господ бе пријатели?

Не знам за другите ама аргументите на страна, мене лично страв од Бога ми е да излезам да гласам. Па Божја казна ќе ме удри ако го поддржам тоа име Северна.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Војна да војна, каде војна тука освен фингиран конфликт како во Диво Насеље ништо повеќе не можи да има.

А замисли да го наместат референдумот и ова движењево Бојкотирам да се претвори во тивка граѓанска непослушност? Кој ќе ги субвенционира сметките на брачата? Ќе речат шо го ебам не е моја држава. Тогаш има квичење да има :icon_lol:.
Ова никад нема да се деси, ние сме народ без кичма и муда. Ако референдумот се наштелува има да си ќутиме ко курви ко мува да не не лази.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.686
Поени од реакции
88.652
Со 2 Ѓ се пишува, научи веќе еднаш.
Ама, гледам... остана посран после ставањето на Заев на власт, а? Труп испадна, а? Полна уста... празни зборови. Плус национален предавник, плус лажго невиден...
А твоите квалитети се општо познати... Никакви.
Со Waoo дискутираш :pos:[DOUBLEPOST=1536937990][/DOUBLEPOST]По Австрија = Латвија, сега Бујар ни кажа дека Норвешка = Холандија.

Последно уредено:
Член од
24 април 2008
Мислења
11.115
Поени од реакции
12.697
После обелоденувањето на оваа информација, мило ми е бидејќи воопшто не го посетувам веб сајтот на немутавиот изрод Саше Паралитико Ивановски.

Ама затоа па сега барем знам дека правилно постапувам и треба да продолжам со досегашната пракса на целосно игнорирање на постоењето на веб сајтот на немутавиот изрод.

https://off.net.mk/a-nie-go-mislime-mutav

А ние го мислиме мутав

14 Септември 2018 - 08:48

Здраво Трендо,

Ние младичот го мислиме мутав, ама не бил до толку.

Мајчиниот ставил скрипта на maktel.mk и “копа“ криптовалута преку нашите ПЦ-а кога ќе пристапиме. А никаде не напишал на сајтот дека има скрипта за рударење. Од неколку пц-а пробав, секаде ESET блокира скрипта за mining. Имаш скриншот во прилог.

Поздрав

Анастази

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Прашање за тие што ќе гласаат? Верувате ли во Господ бе пријатели?

Не знам за другите ама аргументите на страна, мене лично страв од Бога ми е да излезам да гласам. Па Божја казна ќе ме удри ако го поддржам тоа име Северна.
Појди на некој собир од овие што ги постираат колегиве, одма ќе се отстрашиш.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.492
Поени од реакции
24.273
Ти беше најпаметен и жестоко дудлаше кај фамилијата. Уште си уверен дека си бил во право и сега мислиш дека треба да појачаш со дудлање уште повеќе.

Еве да ја поздравам и јавно администрацијата што ми навредуваш фамилија и ги трпи твоиве форумски расправи со квалитет на сенилна селска баба.
Штом не им смета на модераторите - да му го земеш на дедо ми, северномакедонскиот!
Kade toa ti navrediv familija ?
Za prviot del od postot dovolno mi e samo da se navratam na tvoite postovi od pred godina dve pa do den denesen i da ti trgam seir do 101 i nazad. Neznam kako da ti kazam, ama da imase barem malce siva materija vo toa lejkata sam ke se banirase dosega od tolku gluposti sto imas iznapisano. Ama ni Ti ni na vojvodata nikako da se setite i posle se muculite koga drugite go brisat podot so vas, ostaj toa pa uste i kao vo film nekoj vlezeni deka kojznaj kolku ste pametni i razbirate nesto. Da zemi nekoj da vi gi cita posotvite tugj sram ke go jadi koj se ne stigna da se smeta za inteligencija na forumot i republikata.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom