Almeida
поет, мрачна сила, гад
- Член од
- 15 февруари 2015
- Мислења
- 7.563
- Поени од реакции
- 19.996
Ти беше најпаметен и жестоко дудлаше кај фамилијата. Уште си уверен дека си бил во право и сега мислиш дека треба да појачаш со дудлање уште повеќе.Kur me boli ti sto mislis se dodeka te oslovuvaat severnomakedonec. Uste po milo mi ke mi bide deka dedoti ke doceka da vidi deka djabe si go rizikuval zivotot fakajki voski po nekoj vukojebini izigruvajki partizan ili taka nesto.
Jas ke odam i podaleku ako pomini referendumot. Da bidi kaznivo i po doma so septenje da se narecis makedonec a ne pak da ti se zgresi slucajno vo javnost takvo nesto da recis. Taka da batali ti pator, zajko , merkel i neznam koj, ova cisto za moj kef i za moja dusa go pravam, za takvite kako tebe da si griznat od kurot od maka posto se praevte mnogu pametni i kurnazi. E pa pak da se kurcite[DOUBLEPOST=1536917953][/DOUBLEPOST]
Odi cekaj bombi za smilkovsko ili istrazuvaj zosto go ubile starecot ili so Almeto prajte so ke prajte.
P.s trebase da ti stani jasno deka nemam nekoja vrska so VMRO uste koga nemam ni R od religioznost za razlika od tebe em vojvoda, em religiozen baska sade um na tebe. Kako stvoreni ste so Almeto eden za drug. Ke se nadopolnuvate.
Еве да ја поздравам и јавно администрацијата што ми навредуваш фамилија и ги трпи твоиве форумски расправи со квалитет на сенилна селска баба.
Штом не им смета на модераторите - да му го земеш на дедо ми, северномакедонскиот!