Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
нема да ти го даде, не прави договори со Донев, јас титула му освоив во последно коло(му тепав конкурент, изедначени беа)ни еден играч не даде.
Стварно бе на гол разлика изгубив титула ради тебе плус сеа на гној човек ко стефан цобе му остави готов тим.

Стварно бе на гол разлика изгубив титула ради тебе плус сеа на гној човек ко стефан цобе му остави готов тим.
Негов ли беше Зенит претходно? :D Затоа гледам Џака и Кошчиелни во тим. :ROFLMAO:

А направив осум измени :toe:

Real Madrid have won the Kajgana World Shield!

upload_2018-9-4_22-38-22.png

Дане беше глупиот пораз во купот...

Буфон/Шмајхел
Азпи/Алвес - Рамос/Рудигер - Хумелс/Варан - Марсело/Милнер
КДБ/Силва - Канте/Гундоган - Крос/Невес
Меси/Сане - Агуеро/Икарди - Роналдо/Асенсио

Последен пат ќе кажам, чекам понуди за Бензема. Го давам за пари, не барам ништо. Не ми е јасно како никој веќе две години не сака да земе 93ка напаѓач што од клупа ми има подобра статистика од Меси. А цело време слаби им биле тимовите. Ако не го земе никој наредниве денови, ќе го дадам на неменаџиран, па после праќајте макс понуди.
И другите кои не се на листата горе, а ги имам во тим се достапни за пари.

Ajde prifati za KDB. :D

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Дали некој е заинтересиран за Мертенс од кај клипче? Јас и клипче правиме трансфер ама мене не ми треба мертенс, па наместо кај мене да го земе некој што го сака, а кај мене да испрати некој штопер. Ако има сериозна понуда за јак штопер (93+) ондак може да додадам и бонус играч од кај мене покрај мертенс.

Да не има заинтересиран да ги превземе Рома од Ворлд и Шалке од КЕЛ? Некако изгубив интерес, а и послаб сум со време периодов, па и не се замарам баш со играва, мада ако не се најде заинтересиран боље да не ги оставам да не ги распаднете

Лигава на Дноеф.....ххххх.

b5d894585c4d9acbb8b0abf37e4c161b.jpg

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom