Фан клуб - РК Вардар

Член од
3 мај 2014
Мислења
910
Поени од реакции
3.006
Затоа што се можеби во самиот крем од ракометот? Имаат најдобри услови сали, хотели и тако даље, а за фудбалот нема простор за некој напредок.. али кој знае можда мора и он у пакет.
Престиж е да имаш шампионски екипи у било кој спорт.
А ние сме шампионски клуб!

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Наводно влегува во ФК/РК Вардар. Во темата за ФК Вардар, веќе напишаа дека навистина бил во Скопје минатиов викенд.
Лично, не верувам во ова...
Чекај малку, погрешно пренесуваш:) Не бил дојден Ахметов, туку луѓе од негово најблиско поверење. И ги посетиле Градски, тренинг кампот во Хиподром и академијата во Градски парк. За РК Вардар не знам ни дали му е во план воопшто, ниту ми е потврдено од некој веродостоен човек. Тоа излезе на Спорт1.мк.

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.171
Ау, на 24ракомет, насловот е - заврши сезоната за Горбок! Ама после пишува дека ќе паузира неколку месеци. Кој лигаменти ги скинал, никаде не пишува. Горбок лани раката ја оперираше и мислам дека пола сезона не играше за Сегед. Ако е во аут цела сезона, а и за некој месец ќе полни 36 години, прашање е на кое ниво ќе се врати. А, инаку добро играше на подготовките, еден од подобрите беше. Баш бев оптимист за него оваа сезона. Голема штета и удар ова, поготово со оглед на тоа што се очекува Борозан да влече повреда до зимската пауза и он не ти е најсигурен, може да се доповреди. Лошо.

Член од
28 јануари 2018
Мислења
1.873
Поени од реакции
7.683
На повеќе портали пишува скинати лигаменти,ако е вистина најмалце 6 месеци пауза.:place:
Незнам Борозан како ќе изгура цела полусезона без одмор, и он влече повреда,најверојатно Караџич ке игра по потреба на лев бек.

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.171
Зависи и кои лигаменти и дали целосно се искинати или делумно. Ако е ACL и целосно, тогаш готова е сезоната. Што викаш, пред 6 месеци нема шанси.

Денес на прес, меѓу редови рекоа дека голман ќе има до 15ти, нов. Може ќе се ангажираат и некој лев бек од околинава да донесат. Ете, Филип Кузмановски има најави ако не му платат заостанати плати дека ќе си оди од Металург. Ако ти должат 3, можеш комотно да си го раскинеш договорот според ЕХФ. Него, наводно 4 му должеле. И така од другата година ќе оди во Магдебург, нека изигра оваа сезона во Вардар :) Фантазии.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Момир Рниќ може да пробаат да го донесат. Jес да се повреди лани и голем дел од сезоната не играше за Рајн Некар, ама па сигурно не е до толку паднат да враќа форма у Пролетер Зрењанин

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.171
Момир Рниќ може да пробаат да го донесат. Jес да се повреди лани и голем дел од сезоната не играше за Рајн Некар, ама па сигурно не е до толку паднат да враќа форма у Пролетер Зрењанин
И мене ми дојде тоа чудно. Што се вратил во Пролетер.

Не е лоша идеата. Ако Горбок е стварно во аут оваа сезона.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Сезонските билети дали се пуштени во продажба?
И ако се, каде да ги купам?

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.171
Сезонските билети дали се пуштени во продажба?
И ако се, каде да ги купам?
Тука - http://ticketplus.mk/SingleEvent/Index/419

или од билетарницата на салата.[DOUBLEPOST=1536065299][/DOUBLEPOST]
https://sportmedia.mk/rakomet/kuzmanovski-ne-otpatuva-so-metalurg-pobaral-raskin-na-dogovorot-vo-rfm

Најновите информации велат дека македонски тим е спремен да му ги исполнат сите барања.

Вардар или Работник? :D
Дај боже Вардар, ама Самсоненко во мај рече дека му понудиле договор во скоро време и го одбил Кузмановски. Иако, ова сега е друга ситуација.

Член од
28 јануари 2018
Мислења
1.873
Поени од реакции
7.683
Не верувам дека ќе оди во Работник,дете на Пелистер е,а од друга страна што ќе игра во Работник суперлига :pos:
Иначе нема никаков договор потпишано со Магдебург,германциве дали понуда ама Металург барал многу оштета,и овие решиле да го ангажираат наредна година,ама се е така оставено нема договор потпишано.
Што значи немора само оваа сезона да игра во Вардар.:icon_mrgr:
Само да почекаме,сигурен сум дека Лино ќе замеша прсти ништо чудно и они да го соберат.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Тука - http://ticketplus.mk/SingleEvent/Index/419

или од билетарницата на салата.[DOUBLEPOST=1536065299][/DOUBLEPOST]

Дај боже Вардар, ама Самсоненко во мај рече дека му понудиле договор во скоро време и го одбил Кузмановски. Иако, ова сега е друга ситуација.
До 31-ви август било...
Стискам КУПИ и ми пишува само на билетарницата. А билетарницата скоро и да не им работи. Многу пати сум бил, па сум им звонел на телефонот за да дојдат да купам билет, ама залудно.

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.171
До 31-ви август било...
Стискам КУПИ и ми пишува само на билетарницата. А билетарницата скоро и да не им работи. Многу пати сум бил, па сум им звонел на телефонот за да дојдат да купам билет, ама залудно.
Аматеризам. Јас им пишав пред некој ден дека не може да се купи билет, и јас пробав преку сајтот. Не ми вратија ништо, еве и ништо не корегирале.

Kajgana Shop

На врв Bottom