- Член од
- 26 октомври 2011
- Мислења
- 1.605
- Поени од реакции
- 1.167
Читаат изгледа и ништо не разбираатТи реков и мали деца читаат
Читаат изгледа и ништо не разбираатТи реков и мали деца читаат
wtf ? Машките на денешно време се поголеми спонзоруши. И не се сите исти част и чест на исклучоци.Поготово женските, повеќе гледаат на материјалното
Абе за све жените се криви, мажите све цветки за мирисање..wtf ? Машките на денешно време се поголеми спонзоруши. И не се сите исти част и чест на исклучоци.
Ај одговори ми на ова прашање што го напишав погоре. - Зошто мажите што се без кола, без куќа се ергени?? Зарем тие не сакаат да се женат а??? Или во друго е проблемот???wtf ? Машките на денешно време се поголеми спонзоруши. И не се сите исти част и чест на исклучоци.
извини ако ти си налетал на такви жени, но јас лично познавам машки кои работат, се под кирија и си имаат успешни врски. Значи, не генерализирај, не се сите такви.Ај одговори ми на ова прашање што го напишав погоре. - Зошто мажите што се без кола, без куќа се ергени?? Зарем тие не сакаат да се женат а??? Или во друго е проблемот???
Тие не се сите такви колку се? 10 проценти од сите жени?извини ако ти си налетал на такви жени, но јас лично познавам машки кои работат, се под кирија и си имаат успешни врски. Значи, не генерализирај, не се сите такви.
дали се 10 или 1% значи дека има, и не се сите исти. како сега јас да речам дека сите машки се исти и сите се женкари.Тие не се сите такви колку се? 10 проценти од сите жени?
А ако живееш со твоите подобро не се жени.Ќе треба да им погодиш на двете страни а тоа е невозможна мисија.Иначе добро е шо веруваш во романтика,ама после женидбата ќе сватиш дека од романтика не се живее.Жените се многу пореални во тој поглед.На маж не му е проблем да се жени за невработена.Додека обратна ситуација, некоја да се мажи за некој невработен е научна фантастика.Во денешно време машките и женските се сингл зато што ептен се пребирливи...Поготово женските, повеќе гледаат на материјалното, отколку каква душа и каков карактер има.
Еве на пример во денешно време маж којшто нема кола или живее под кирија нема шанси да биде оженет.
Порано маж и кола да немаше и под кирија да живееше воопшто тоа не беше пречка за да се ожени...
Сега жениве сакаат и посебно да живеат одвоено од свекорот и свекрвата. И тоа не во иста куќа (долу на приземје свекорот и свекрвата, а на горниот спрат невестата и зетот), туку сакаат во скроз посебна куќа...А ако живееш со твоите подобро не се жени.Ќе треба да им погодиш на двете страни а тоа е невозможна мисија.Иначе добро е шо веруваш во романтика,ама после женидбата ќе сватиш дека од романтика не се живее.Жените се многу пореални во тој поглед.На маж не му е проблем да се жени за невработена.Додека обратна ситуација, некоја да се мажи за некој невработен е научна фантастика.
Две змии од различни легла слабо се сакаатСега жениве сакаат и посебно да живеат одвоено од свекорот и свекрвата. И тоа не во иста куќа (долу на приземје свекорот и свекрвата, а на горниот спрат невестата и зетот), туку сакаат во скроз посебна куќа...
Никако не се поголеми спонзоруши. Иако опасно се приближуваат[DOUBLEPOST=1535477706][/DOUBLEPOST]wtf ? Машките на денешно време се поголеми спонзоруши. И не се сите исти част и чест на исклучоци.
Не се само жените. Сите сакаат посебно да си живеат. На запад е одамна така. Е сега тоа што ние немаме услови во мизеријава од држава е другоСега жениве сакаат и посебно да живеат одвоено од свекорот и свекрвата. И тоа не во иста куќа (долу на приземје свекорот и свекрвата, а на горниот спрат невестата и зетот), туку сакаат во скроз посебна куќа...
Фала богу паметно нешто да кажеш, ама за некој не е пречка да живее со старитеНикако не се поголеми спонзоруши. Иако опасно се приближуваат[DOUBLEPOST=1535477706][/DOUBLEPOST]
Не се само жените. Сите сакаат посебно да си живеат. На запад е одамна така. Е сега тоа што ние немаме услови во мизеријава од држава е друго