Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Не е бе луѓе проблемот дека кикснавме,нерешено,пораз..се тоа е нормална работа..проблемот е тоа што немаме никаква игра..срамота е Торино да те доминира и душата да ти ја вади цело второ полувреме..тешки мизерии..играта на подолг рок ти носи резултати а вака како што гледам пак 10+ поени зад Наполи и Рома

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Пресинг играа прво, умреа после 55 минути и ни се деси потоп.

Излезе Асамоа и ја изгубивме таа лева страна. Далберт само за спаринг на тренинг треба да служи, не е за официјални натпревари.

Политано (y)

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Колку треба да си тажен за еден Мацари да ти се врати на утакмица со три пати послаб ростер, со два гола негатива и на гостински терен. Ма-ца-ри.

Значи во екипа да ги имаме Карлос, Занети, Маикон и Марсело, абе и формација и терен и се ќе смени, ама Дамброзио ќе игра па последно да е. Како ги умира играчите со онаква формација... ја немам видено вакво нешто.

Малку памет да имаат во раководство го шутираат вечерва и на раце го носат Конте на Меаца

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Весино и Брозовиќ не знам дали задржаа една топка, од двајцата еден играч не моеш да склопиш. Реков на почеток дека Броз е удрен и нема шанси да е салам сезонава, ќе почекам уште малце, барем 10 утакмици да изигра.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Кривица на Спалети е ова, нема што да се филозофира. Првото полувреме им беше добро, ама второто беше катастрофа. Не научија да го менаџираат темпото во текот на цел натпревар, мора да има некој период кога се изгубени во свемир. Не смеат да дозволуваат да имат таков блекаут по 20-30 минути како периодот кога ги примија головите.
А измени во 92 минута стварно нервираат. :pos:

Мада мислам дека пребурни реакции има тука, не заврши сезоната денес. А и после 2ро коло мењање на тренер, сериозно?

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.678
Поени од реакции
813
Жозе у Новембар...

Ако имаме среќа и порано :)

Јувенташи колку и да се подобра опција во моментов - не сакам (Конте).

Не разбирате, друг е планот...

Освајаме ЛШ и директен пласман имаме наредна сезона.

Шиме колку е дупе примети некој? Она црнчено го реши ко 2 и 2 денес, тој замена на Ансалди, втора опција. Страшно...

Лаганини...

Член од
29 март 2013
Мислења
4.705
Поени од реакции
4.552
Готово, крај! Ханданович кај мене 0 кредит!
Го бранев кога беше феноменален, али не повеќе.

Разбирам кикс, али ваква брука... :mad:
Па ова е месечарење од најзагрижувачко ниво.

Можам да сфатам да утни проценка при допуц или нешто слично во гужва пред гол, али ваков пас да не го процениш...
За момент ми се помешаа чувства на бес и сожалување.

Ајде гитла бате! :misticen:

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Кривица на Спалети е ова, нема што да се филозофира. Првото полувреме им беше добро, ама второто беше катастрофа. Не научија да го менаџираат темпото во текот на цел натпревар, мора да има некој период кога се изгубени во свемир. Не смеат да дозволуваат да имат таков блекаут по 20-30 минути како периодот кога ги примија головите.
А измени во 92 минута стварно нервираат. :pos:

Мада мислам дека пребурни реакции има тука, не заврши сезоната денес. А и после 2ро коло мењање на тренер, сериозно?
Играта многу не изреволтира,Торино застана цело второ полувреме ни изиграваше Барселона и не правеа мајмуни полу играчи како Ринкон,Фалке и Љаич и капак на се тренер Мацари...како планираат да играат во ЛШ и да фатат пак 4-рто место не знам ама веќе на почеток имаш два кикса со релативно послаби екипи и игра никаква.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.291
Поени од реакции
46.788
Знаев уште од кога си игравме со формациите, Миранда-ДеВриј-Шкринијар, знаев дека Дамброзио ќе го игра. И то не е толкав грев ама во моменти кога ти даваат гол и притискаат за втор, да го уфрлиш најлошиот играч од клупа, тоа ни една формација не го оправдува. Трета измена во 92ра, а бркаш резултат...

Страшно е ова што ни се случува.
da stais nekoj sto od dno na dusa go mrazi inter, pa ne bi vlecel vakvi potezi, bolji bi vlecel : )
ova so tretava izmena e najnelogicnoto nesto sto go praktikvuaat treneri od vakov kalibar, istoto prethodno go pravese i mancini na primer, on ne ni koristese treta.
Sea se pogodi prekin na kraj, pa aj da vleze ovoj, i uste posle utakmica ke dava objasnuvanje za ova, znaci imalo logika toa vo negovata glava. Ova e za psihijatarsko tolkuvanje, normalen covek nikad vakvo nesto ne bi naprail, do 75ta cekas i toa e toa, ili dza ili bu, frlas sve na edna karta, eventualno 80ta. Ovoj so sasuolo u 85ta treta koristi, izglea toa mu e taktikata, ako gubis, u 85ta treta, ako e nereseno a ocajno ti fali pobeda, vo 91va.
Aj vakvo nesto naprai u nekoj drug golem klub, u anglija primer, pa tviter zaednicata i site vesnici ke te izbrkaat, ne mora klubot, ili u spanija so barsa ili real vaka, uz walk of shame te brkaat, so javno ponizuvanje so sve.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Шиме колку е дупе примети некој? Она црнчено го реши ко 2 и 2 денес, тој замена на Ансалди, втора опција. Страшно...

Лаганини...
Сериозно колкава мизерија беше Вршаљко дури Ди Амброзио изгледаше како добар играч покрај него..ама ајде прв натпревар е можеби ќе заличи на фудбалер

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.291
Поени од реакции
46.788
Играта многу не изреволтира,Торино застана цело второ полувреме ни изиграваше Барселона и не правеа мајмуни полу играчи како Ринкон,Фалке и Љаич и капак на се тренер Мацари...како планираат да играат во ЛШ и да фатат пак 4-рто место не знам ама веќе на почеток имаш два кикса со релативно послаби екипи и игра никаква.
da da ovie trojca i par prodavaci na ckarten roleks i rejban cvikeri po plostadi, toj crnecot gol sto ni dade, nepismen choban do vcera lovel antilopi, zemal zut dobiva zasto barase var, od sto e glup mesto kocka krug mu crtase na sudijata. e toj gol ni dade.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
da stais nekoj sto od dno na dusa go mrazi inter, pa ne bi vlecel vakvi potezi, bolji bi vlecel : )
ova so tretava izmena e najnelogicnoto nesto sto go praktikvuaat treneri od vakov kalibar, istoto prethodno go pravese i mancini na primer, on ne ni koristese treta.
Sea se pogodi prekin na kraj, pa aj da vleze ovoj, i uste posle utakmica ke dava objasnuvanje za ova, znaci imalo logika toa vo negovata glava. Ova e za psihijatarsko tolkuvanje, normalen covek nikad vakvo nesto ne bi naprail, do 75ta cekas i toa e toa, ili dza ili bu, frlas sve na edna karta, eventualno 80ta. Ovoj so sasuolo u 85ta treta koristi, izglea toa mu e taktikata, ako gubis, u 85ta treta, ako e nereseno a ocajno ti fali pobeda, vo 91va.
Aj vakvo nesto naprai u nekoj drug golem klub, u anglija primer, pa tviter zaednicata i site vesnici ke te izbrkaat, ne mora klubot, ili u spanija so barsa ili real vaka, uz walk of shame te brkaat, so javno ponizuvanje so sve.
Спалети после она лани со Јувентус што го направи требаше на клоци да го избркаат копилето...јас ви пишав џабе и играчи и Модрич и Видал кога не земаме во предвид кој го имаме на клупа..све да му изнаебам

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Се е вистина, за тепање е денес. Не знам што имаше потреба да мења формација, за Торино на Мацари и цел тој напаѓачки потенцијал да му седи на клупа. Италијански тренери, секогаш сакаат да изгледаат ко тактички гении.
Да почекаме малку, групите за ЛШ не се ни извлечени, никој не отпаднал уште, ни ЛШ местото е изгубено.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
da da ovie trojca i par prodavaci na ckarten roleks i rejban cvikeri po plostadi, toj crnecot gol sto ni dade, nepismen choban do vcera lovel antilopi, zemal zut dobiva zasto barase var, od sto e glup mesto kocka krug mu crtase na sudijata. e toj gol ni dade.
Мене ме револтираат такви ѓубриња од играчи..во Лацио,Виола и Торино коски ќе искршат,пола Европа ќе ги бара,ќе прикажваат вонсериски партии..ќе дојдат во Интер теренот нема да го помирисаат и кога ќе влезат во игра како со две леви нозе ќе бидат....ене го Весино фатениот чист пример

Kajgana Shop

На врв Bottom