- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.743
- Поени од реакции
- 6.683
#LFC will bank a £2.25m loan fee for Karius. Besiktas obligated to buy him for £7.25m if certain performance criteria are met (appearances made and them qualifying for Europe.
Не знам што е работава, дали сакаат да му излезат во пресрет па колку да се даде некаде или има нешто друго ама мислам дека мене би ме продале за повеќе пари.
Искрено никој не би дал повеќе од 10-15 милиони за Кариус моментално.

Ова е само класично смирување на страстите пошо у задње време премногу почнаа да замараат со него. Преку кур сега пројде веќе, не дојде во Интер и тоа е тоа, овие медиумиве блиски до Интер и плус општо италијанските замараат сега со некои формули, анекси, клаузули во договорите демек во јануари или следниот јуни да сме го земеле ко слободен играч. Божем за Мбапе правиме муабет, не дека Модриќ не е класа играч ама сепак има 33 години, следна година ќе има 34, не знам колку е паметно да инвестираат големи пари во играч на залез на кариера. Ако би се нафатил на некоја пониска плата одма би го собрал, кога веќе не дојде летово.[DOUBLEPOST=1534797586][/DOUBLEPOST]
Само ете проблем беше што немаше Интер пари да кешира и што Перез беше дециден дека Модриќ не е на продажба.