Sky*
Не биди коцкест.
- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 5.685
- Поени од реакции
- 7.364
5 позајмица + 34 за откуп, така прочитав.Која би била сумата за Кеита?
5 позајмица + 34 за откуп, така прочитав.Која би била сумата за Кеита?
Малце појќе од тоа што ќе го платевме за Малком, ама позајмица...Која би била сумата за Кеита?
Уште ли се доближуваме до Рома и Наполи?@Fredy Guarin
Со овие засилувања што ги направивме се доближавме повеќе до составите на Наполи и Рома зад кои заостанувавме изминатите години. Со Јувентус уште неможеме да се мериме во смисол на квалитет на стартните 11 и нивните дирекни замени состав -vs- состав, но тоа е најмалку битно за нас. Најбитно е со леснотија да ги победуваме екипите од долниот и средниот дел од табелата и барем да имаме позитивен скор во дерби утакмици. Бркаме бодови на табела, не го бркаме Јувентус.
Се е можно оваа сезона, буквално се. Лани никој не очекуваше дека Рома ќе завршат во полуфинале во ЛШ покрај толку клубови со скапи и искусни состави. Се зависи како ќе пристапиме, со каков менталитет и каква мотивација пошто играчкиот кадар нема да биде толку голема кочница како што беше до сега. Второ-трето место и поминување група во ЛШ би било реален таргет за оваа сезона, се над тоа би било премија но не и изненадување imho.
Ова е мое крајно субјективно мислење и тешко е објективно да се анализира од поглед на фан. Колку и да се трудам да ги следам другите, не им ги знам составите до детаљ на конкурентите како што ги знам слабостите и јаките страни на нашиот.
Доближани сме, на хартија дури и подобри. Како ќе функционираме на терен никој неможе да каже.Уште ли се доближуваме до Рома и Наполи?
5 позајмица + 34 за откуп, така прочитав.
Сѐ уште го сретнувам Ди Мариа низ групиве на фб, не мислите дека би бил подобра опција од Балде?Малце појќе од тоа што ќе го платевме за Малком, ама позајмица...
Јас сум за Кеита бидејќи е позајмица, ако флопне го враќаме инстантно, ако не тогаш имаме добро решение на таа позиција за неколку години.Сѐ уште го сретнувам Ди Мариа низ групиве на фб, не мислите дека би бил подобра опција од Балде?
Околу таа сума се разбира.
Во право си, ако не е задолжителен откуп ондак имаме голема комоција.Јас сум за Кеита бидејќи е позајмица, ако флопне го враќаме инстантно, ако не тогаш имаме добро решение на таа позиција за неколку години.
Немаат, Балде ќе биде последното засилување, ќе се комбиниира со моменталниот ростер. Гаља, Весино, Наинголан по потреба Асамоа во средина со тоа што Дамбо ќе иде лево и Лаутаро како полушпиц.Мене најинтересно у целава фрка со Модрич ми е што јувенташиве и миланезиве некако многу се заинтересирани за евентуалниот трансфер.
Миланезите незнам зашто,и без модрич интер има подобар состав од нивниот.Додади тука и класа тренер подобар,мислам дека треба да им е сеедно.
Е сеа загриженоста на јувенташите - дали се осеќа некој страв дека интер конечно се враќа?Можеби би бил конкурент здрав на јуве за првото место?
Што мислите вие околу тоа?
Јас искрено со модрич би очекувал гарантирано 2/3 место.Секако јувентус ќе е пак цела класа понапред.
ЛШ све над поминување групи би го рачунал за успех.
Друго што не ми е јасно.
Дали имаат алтернатива за модрич зш реално 5% се шансите да го земат јер Син убаво објасни погоре?
Валда нема со барела да се избрукаат,бог и шеширџија е разликата...
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ама "ќе" ?Платата е проблем за Ди Марија. Балде 3м по сезона, овој 8 до 10 ќе бара.
Кеита подобар од Перишиќ? Во ниту еден Универзум.Али нема везе, ако Модрич е сигурен тогаш нема што да трчаме и по скапо крило, овој Кеита би бил подобар од Перо во секој случај.
Ako u slucaj ne dojde Modric a ne go prodademe Mario jas mislam deka nema da dojde nitu Rafinja, zosto ke go imame smrdleto Mario na klupa koj ke vleva vo igra od klupa. Dosega ne pocitav deka inter se dobile bilo kakva ponuda za mario a dokolku ne se popravi tipceto karakterno ke propadne na celo od fudbalskata mapa, dobro nema da bide ni prv ni posleden. Mozebi spaleti ke go voskresne Mario kako sto napravi so Brozovic na polusezona lani.Околу Кеита, се надевам дека се уште има шанси да го пратиме Кандрева натаму, малце како да му е напумпана цената на Кеита па можеби е договорено нешто околу Кандрева. Мора некако да се ослободиме од него и од Ж.Марио.
После Кеита, ни фали само уште еден креативен играч во средина. Ако е отпаднат Лука, нека затворат со Рафиња и од мене имаат високи 9/10.