Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Кажете некој добар нов Adventure, Action, Horror филм. Нешто после човештвото, преживување ...
Една серија ми текна со тоа име Colony и еден филм I Am Legend.

За преживување знам и се вика:Македонија.
Тешко е навистина.Борба за опстанок.Сече уште на почеток.Нема милост.За да не испадне не ни требат доскочици од трети разред еве еден иако мене лично ми беше sleep mode.

The Road (2009) - IMDb

Кажете некој добар нов Adventure, Action, Horror филм. Нешто после човештвото, преживување ...

Oblivion, Elysium, Day After Tomorrow, Blade Runner 2049

Maze Runner изгледај ги сите 3 филма ако не ти се гледани. Исто и Blade Runner двата.

Hunger Games. Вториот: Catching Fire беше навистина добар. Ама и генерално - забавен серијал. Ѕирни ги и Z for Zachariah, Book of Eli, Mad Max: Fury Road, Into the Forest, A Quiet Place...

Последно уредено:
Мазе ранер, хангер гејмс, све се тоа филмови за тинејџери
Ти ги немаш гледано, ама знаеш - ти кажа свеската на од комшијата сватот, нејзе и кажале пријатели што ги гледале дека биле такви.

(Не велам дека се согласувам или не со мислењето, ама без везе ми е кога генерализирате. И тоа на невидено!)

Препорачај му ги и Divergent, за да биди комплетно срањето.

Од Hunger games само првиот е сомнително добар, од maze runner ни првуот.

Од Hunger games само првиот е сомнително добар, од maze runner ни првуот.
Од Hunger Games вториот. Maze Runner е на границата, а Divergent тешки глупости. Од што е глупав, не го ни доснимија. Ама ај препрочитај, па после мудрувај. ;)

Од Hunger Games вториот. Maze Runner е на границата, а Divergent тешки глупости. Од што е глупав, не го ни доснимија. Ама ај препрочитај, па после мудрувај. ;)

Закон, од трилогија ти вториот мунхо препорачуваш. Генијално. ;)

Не е злато се што сјае. ;)
Ти па од кај дека ако ти е срање тебе дека стварно срање е нешто? Фактор некој си нешто, следиш некои трендови, статистики нешто правиш, анкети, како ти се толку точни проценките? Озбилно те прашувам ме интересира ептен самоуверен си во изјавите, само не да ми кажеш сега иди и оваа тема напушти ја сега бла бла ко што ми кажа еднаш хехехе...

Ти па од кај дека ако ти е срање тебе дека стварно срање е нешто? Фактор некој си нешто, следиш некои трендови, статистики нешто правиш, анкети, како ти се толку точни проценките? Озбилно те прашувам ме интересира ептен самоуверен си во изјавите, само не да ми кажеш сега иди и оваа тема напушти ја сега бла бла ко што ми кажа еднаш хехехе...

Не де замарам со банални работи како статистики и трендови, не сум позер.Туку се консултирам со divine beings such as @Corvus која ми помага да ја согледам филмската магија или воочам недостатокот на истата во одредени филмови.

;)

28 days later, Alien, Aliens

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom