Дечки да ве прашам, колата е на мое име... ако ја вози брат ми во Македонија, дали има потреба од полномоштво?
За возила на физички лица не е потребно полномоштво доколку возилото го управува друго лице во Македонија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечки да ве прашам, колата е на мое име... ако ја вози брат ми во Македонија, дали има потреба од полномоштво?
Прегледај го приврзокот 195187 na opel astra h 1.7 cdti 2005 mi se pojavi ova znakce samo e zolto. kolata ne ja prima turazata. ako ja izgasnam i ja zapalam pak, togas se gasni i po nekoja minuta pak se palibi kolata nema turaza care?
kolata e donesena od slovenia, nemase nafta i turiv nafta za 1000 denari od lukoil i turiv voda vo tubeto za brisacite. izlade kolata i posle 2 sati taman trgnav da vozam i nekade posle 1km. se pojave znakceto.тоа е знакче дека треба да ја ставиш на компјутер па они ќе ти кажат што е
Citroen i Pežo e edna te ista kola....farovite se samo razlika i plastikite vnatre.Zdravo. Sakam da prasam dali i na citroen vozilata potocno na berlingo mu paga trapot kako sto gledam na poveke modeli na peugeot? Zainteresiran sum za nesto kako partner ili berlingo ama gledam mnogu kako gi vozat so nakrivo praen ili ne napraen trap. Nz kako gi vozat ona nema stabilnost na suvo a kamoli na vlazno.
od pred nekoja god smenet e zakonot i treba polnomosno. ako gandar saka moze da te kazni ako nemas.[DOUBLEPOST=1533903212][/DOUBLEPOST]Дечки да ве прашам, колата е на мое име... ако ја вози брат ми во Македонија, дали има потреба од полномоштво?
da ne si sipal benzin po greska :v Inaku moze 101 problem da e toa, ima finta na opelite od toa godiste kako da gi procitas fault kodovite kombinacija so papucata za kocenje i so trepkanje na kilometrazata. baraj na internet.kolata e donesena od slovenia, nemase nafta i turiv nafta za 1000 denari od lukoil i turiv voda vo tubeto za brisacite. izlade kolata i posle 2 sati taman trgnav da vozam i nekade posle 1km. se pojave znakceto.
Добри се,барај 1.9 мултиџед 8 вентилски мотор (120кс)Фиат Браво 2007 2008 2009 година .. мислења ?
Имал ли некој искуство со овие маркери за гребаници? Дали стварно делуваат или не?
Zdravo. Sakam da prasam dali i na citroen vozilata potocno na berlingo mu paga trapot kako sto gledam na poveke modeli na peugeot? Zainteresiran sum za nesto kako partner ili berlingo ama gledam mnogu kako gi vozat so nakrivo praen ili ne napraen trap. Nz kako gi vozat ona nema stabilnost na suvo a kamoli na vlazno.
Здраво, имам форд фокус 1.2 бензин 2006. Почна да ми свети сијаличето за проверка и коа ке ја запалам (на бензин) ми тресе, а кога ке се уклучи на плин си има нормално возење и не тресе. Ќе ја носам во понеделник на сервис ам ме интересира ако некој знае што мозе да е ?