Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.678
Поени од реакции
59.806
За утре беше предвидено мислам.

Иначе:

Тазе слика на Лука, делува крајно возбудено :)

Наводно според Марка, ова било порака за Интер, по што започна сеирот:

Последно уредено:
Член од
5 август 2007
Мислења
3.589
Поени од реакции
2.617
За утре беше предвидено мислам.

Иначе:

Тазе слика на Лука, делува крајно возбудено :)

Наводно според Марка, ова било порака за Интер, по што започна сеирот:

Сликава е објавена уште пред да се поврзи Модрич со Интер.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Ако стварно успее овој Аусило да го заврши пазарот со Модрич и Кеита, ова ќе биде еден од најепик испланирани и изреализирани трансфер периоди на еден спортски директор, на кој што јас сум бил сведок. Огромна почит има од мене, ако успее да ја заврши таа работа.
Ако не, ќе носиме оценки дополнително, во зависност од што ќе се купи.
Во секој случај, јас сум изненаден и што до тука е стигната работата со Модрич, односно што цела италијанска и шпанска спортска штампа се бави со држ-недај играва помеѓу Реал, Модрич и Интер. И што очигледно (ако им се верува на медиумите) Модрич вистински сака да дојде во Интер. Ако ништо друго, барем ќе има ефект целава работа врз имиџот на Интер, позитивен пр за развој на брендот.

И евентуалниот трансфер на Кеита би бил топ. Ме изненадува што Монако би се согласиле на позајмица со право на откуп, тоа се супер услови за Интер. Типот е колку, 22-3 години, млад, талентиран, без притисок за да има импакт како стартер, совршени услови и за него и за Интер. Плус, ако Кандрева оди во спротивен правец, Aids може комотно да биде knighted. :D

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Дур не го видам во наш дрес лајв, не верувам.
Незнам како мислат да го донесат, кога Реал се накурчени до даска...

Член од
29 март 2013
Мислења
4.707
Поени од реакции
4.552
Дур не го видам во наш дрес лајв, не верувам.
Незнам како мислат да го донесат, кога Реал се накурчени до даска...
И Роналдо не изгледаа дека ќе го дадат, али го дадоа.

Нема везе, јас верувам, не цврсто али верувам.
Но во случај да ја утнат со Модрич ќе биде фијаско, и мораат да најдат соодветна замена!

Се шпекулира за Балде...
Млад, брз, техничар, али се' уште во рудиментаран облик.

Не знам зошто инстантно го одбиле Мата кој им бил понуден (барем така напишаа), тоа ме нервира!
Дај да видиме некои суми, се спомна ли нешто или инстантно ја корпосаа таа опција?

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Денеска(среда) е средбата Перез и Модрич и во овие 24 часа ке се знае деф дали Перез ке попушти и дали Модрич ке дојде ..
На толку шпекулации и тужба од Реал значи стварно е блиску Модрич , ова е како пенал со Лука само треба да се шутне и да се даде гол:):cool:

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
И Роналдо не изгледаа дека ќе го дадат, али го дадоа.

Нема везе, јас верувам, не цврсто али верувам.
Но во случај да ја утнат со Модрич ќе биде фијаско, и мораат да најдат соодветна замена!

Се шпекулира за Балде...
Млад, брз, техничар, али се' уште во рудиментаран облик.

Не знам зошто инстантно го одбиле Мата кој им бил понуден (барем така напишаа), тоа ме нервира!
Дај да видиме некои суми, се спомна ли нешто или инстантно ја корпосаа таа опција?
Brat ostaj Ronaldo i Juve, tie iskesiraa 115M, nas ako ni baraat ebani 30M, pak ke im barame pozajmica so moznost da go otkupime, finansiski samo tie 50M sto gi zborea od Kina, ako gi davaat sega za Modric, drugo logicno objasnuvanje ne gledam.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.678
Поени од реакции
59.806
Brat ostaj Ronaldo i Juve, tie iskesiraa 115M, nas ako ni baraat ebani 30M, pak ke im barame pozajmica so moznost da go otkupime, finansiski samo tie 50M sto gi zborea od Kina, ako gi davaat sega za Modric, drugo logicno objasnuvanje ne gledam.
Се уште има шанса за продажба на Весино + Марио, или Перо во МанУ, и би се обезбедиле пари. Времето е се пократко. Ако Реал не го дава на висока позајмица тогаш мора да се продаде нешто.

Мене не ми е јасно како играчот може да се ослободи од договорот ако Перез не сака, и зошто (изгледа) се во паника? Што толку може да се случи на фамозниот разговор со Перез?

Лука: шефе, сакам во Интер.
Перез: Лука ај не се глупирај, под договор си.
Лука: добро шефе, да одам на тренинг тогаш...
Перез: ај...

Стварно не знам...

Kajgana Shop

На врв Bottom